Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. mája 2014, 14:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mimoni z Ja zloduch na prvom plagáte. Samostatný film už v lete 2015!

FILMY A SERIÁLY ANIMOVANÉ FILMY MIMONI
Uložiť Uložené

Po dlhej odmlke Universal Pictures opäť láka na samostatný film Minions aka Mimoňov. Malí žltí kamaráti Grua sa nám predvedú už v lete 2015 a my tu máme prvý plagát.

Obrovský hit Ja Zloduch (Despicable Me) má za sebou už aj prvý sequel a na rok 2015 sa pripravuje spin-off pre Mimoňov, najväčšiu atrakciu príbehu. Plánovaný release date pre kiná bol 19. december, avšak samostatný film pre malých vtipných žltých (trpaslíkov?) uvidíme až 10. júla. Dnes po dlhej odmlke od štúdia Universal Pictures prichádza prvý plagát, ktorý nám ale nič neprezrádza. Určite však môžeme očakávať ďalšiu, minimálne 90-minútovú bláznivú jazdu. Leto 2015 je už ale aj tak preplnené blockbustermi a hitmi. Očakávame reboot Terminátora s Arniem, Avengers II, Ant-Mana, Superman vs. Batman a možno aj Star Wars VII. Nakoniec, jediná rozprávka, ktorá môže Mimoňom konkurovať sú tretí Šmolkovia. Druhá časť bola ale horšia ako prvá, a tak sa Smurfs 3 javia ako slabý konkurent. Čo na to hovoríte vy? Utiahnu žltí vtipálci celovečerák?

 

Mimoni z Ja zloduch na prvom plagáte. Samostatný film už v lete 2015!
Domov
Zdieľať
Diskusia