Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2014, 12:47
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Oddychový freestyle A$AP Ferga s názvom Petit Valley

HUDBA
Uložiť Uložené

V poslednom čase môj obľúbený člen A$AP Mob, Ferg, len nedávno navštívil svoju domovskú krajinu, Trinidad, kde sa zúčastnil udalosti Carnival 2014 a medzi tým stihol nahrať aj oddychový freestyle s názvom Petit Valley.

Oddychový freestyle A$AP Ferga s názvom Petit Valley

V poslednom čase môj obľúbený člen A$AP MobFerg, len nedávno navštívil svoju domovskú krajinu, Trinidad, kde sa zúčastnil udalosti Carnival 2014 a medztým stihol nahrať aj oddychový freestyle s názvom Petit Valley. Skvelý debutový album vám už určite rotuje v iTunes nejakú tú dobu, a tak prišiel správny čas na novú skladbu pomenovanú podľa kopcov v oblasti Diego Martin, ktorá ponúka uštipačný prejav Fergensteina do príjemnej hudby od Bunji GarlinaCarnival Tabanca. Vychutnajte si tak pozitívne ladenú vec, v ktorej nám Trap Lord porozpráva napríklad o dievčati, ktoré stretol práve v Petit Valley, alebo ako vzdáva hold svojím koreňom a celej A$AP rodine.

Domov
Zdieľať
Diskusia