Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2013, 14:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Deň nezávislosti 2 má dátum!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

O čom sa už dlho hovorilo, bolo aj potvrdené. Deň nezávislosti 2 sa do kín dostane, ako inak, 4. júla 2015. Kto si zahrá a o čo v sequeli pôjde?

Deň nezávislosti 2 má dátum!

Očakávané sa stalo potvrdeným. Roland Emmerich a producent Dean Devlin sa rozhodli natočiť pokračovanie blockbusteru Deň nezávislosti (Independence Day) z roku 1996. Hlavné úlohy si vtedy zahrali Will Smith, Jeff Goldblum a Bill Pullman. V dvojke by sa mali vrátiť len Goldblum a Pullman. V prípade, že dvojka bude mať úspech, sa nedávno producent aj režisér vyjadrili, že miesto plánovanej trilógie by z Dňa nezávislosti spravil celú sériu s veľkým vesmírom, kde by sme sa dozvedeli, prečo na Zem zaútočili mimozemšťania, odkiaľ sú a pod. Čiže by nás čakalo celé univerzum a nespočet filmov.

O čom bude ale prvý sequel 4. júla 2015? Mali by sme sa dostať do udalostí 20 rokov po jednotke, kedy sa emzáci konečne vrátia aj s posilami. V dvojke by teda Zem mala dostávať do držky, zatiaľ čo ku koncu by sme zistili, ako proti nezvaným hosťom bojovať a v trojke by sme ich už definitívne porazili. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia