7. miesto - Žemľovka
Česko-slovenský pečený dezert pozostávajúci z krájaného chleba, ktorý je vrstvený rôznym ovocím. Zvyčajne sa pripravuje z mäkkého bieleho chleba alebo veky, ktorá je namočená v sladkom mlieku s vanilkovou príchuťou.
6. miesto - Laskonky
Sušienky pozostávajúce z dvoch chrumkavých pusiniek z vaječného bielka. Pusinky občas obsahujú mleté vlašské orechy alebo kokos a zvyčajne sa pečú do tenkých oválnych tvarov.
5. miesto - Makovník
Maková rolka, kde sa maková pasta dáva medzi vrstvy cesta. Do koláča sa môžu pridať hrozienka, mandle, med a pomarančová kôra, aby sa zvýraznila jeho chuť.
4. miesto - Krupicová kaša
Stredoeurópsky „puding“ na báze krupice. Jedlo sa pripravuje z mlieka, krupice a cukru. Často je ochutený vanilkou a škoricou. Mlieko sa zahreje, vmieša sa krupica a potom sa zmes mieša, kým sa nestane krémovou a hustou.