Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 22. októbra 2024 o 15:35
Čas čítania 0:50
Ella Petrová

18+: Vysvetľujeme nový virálny sexuálny trend snowballing. Priprav sa, nie je pre každého

18+: Vysvetľujeme nový virálny sexuálny trend snowballing. Priprav sa, nie je pre každého
ZAUJÍMAVOSTI SEXUALITA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

V preklade to znamená snehová guľa, ale čo to môže znamenať v intímnom zmysle?

Neustále sa objavujú nové pojmy a trendy. Vyznať sa v tom, čo má aký význam, nie je jednoduché. Trendy pravidelne opisujeme preto nevynecháme ani tento - možno trochu prekvapujúci.


Snowballing je termín označujúci veľmi intímny akt, pri ktorom si partneri po tom, čo jeden z nich e**kuluje, odovzdávajú s*ermie z úst do úst.

Táto praktika je známa aj ako „cum swapping,“ čo v preklade znamená výmena s*ermií. Názov odkazuje na kombináciu s*ermií a slín, ktorá sa pri každej výmene zväčšuje, podobne ako sa zväčšuje snehová guľa, keď na seba nabaľuje stále viac snehu.  

Hoci sa výrazy „snehová guľa“ a „cum swapping“ často používajú v rovnakom význame, je medzi nimi malý rozdiel. Snowballing sa vzťahuje konkrétne na partnera, ktorý dostal e**kulát ako prvý, zatiaľ čo všeobecné zdieľanie tekutín sa môže označovať ako „c** swapping.“

Čo radia odborníci?

Dôležité je tiež poznamenať, že v tomto prípade musíš dbať na svoje zdravie. Sexuologička E. Michelle Thomasová odporúča všetkým ľuďom, ktorí sa do tohto aktu pustia, aby sa predtým nechali vyšetriť na pohlavne prenosné choroby. Budú si tak môcť užiť bezpečný zážitok.

Je na každom človeku, aby sa rozhodol, či sa chce pustiť do tejto praktiky. Tak ako iné intímne aktivity, aj snehová guľa je hlboko osobná. Vyžaduje si otvorenú komunikáciu, vzájomný súhlas a pozornosť treba venovať bezpečnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia