Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 4. októbra 2024 o 10:57
Čas čítania 0:37
Hana Divišová

Premietanie nového brutálneho hororu Terrifier 3 ľudia nezvládli. Zo sály ušlo len pri úvodnej scéne deväť ľudí

Premietanie nového brutálneho hororu Terrifier 3 ľudia nezvládli. Zo sály ušlo len pri úvodnej scéne deväť ľudí
Zdroj: Signature Entertainment
FILMY A SERIÁLY HOROR HORORY
Uložiť Uložené

Režisér filmu sa vyjadril, že prvá scéna filmu je natoľko desivá a strašidelná, že by ju Hollywood určite nefinancoval.

Horor Terrifier sa dočkal tretieho pokračovania. Prvé premietanie sa konalo v Spojenom kráľovstve a zo sály odišlo celkovo jedenásť divákov, z toho deväť ľudí už počas úvodnej scény a jeden z nich sa dokonca povracal.

Prvá scéna má byť podľa samotného režiséra filmu Damiena Leoneho krvavá a desivá natoľko, že ju ani v Hollywoode nechceli financovať. 

Leone sa mal podľa LADbible v Hollywoode stretávať s viacerými štúdiami, s ktorými chcel spolupracovať na tvorbe filmu: „Vedel som, že ma nenechajú urobiť tento film už na základe prvých piatich strán. Takto šialený je Terrifier 3.“ 

Pokračovanie filmu Terrifier má byť ešte brutálnejšie ako predchádzajúci diel z roku 2022. Atmosféra vianočnej sezóny sa v ňom premení na obdobie strachu a hrôzy. Premiéra je naplánovaná na 11. októbra.

Vrah Art the Clown sa objaví v kostýme Santa Clausa, proti ktorému sa opäť postavia Sienna Shaw a jej mladší brat Jonathan. Novou postavou filmu má byť Viktória Heyes, ktorá prežila stretnutie s Artom.

Domov
Zdieľať
Diskusia