Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 2. októbra 2024 o 17:21
Čas čítania 0:47
Radoslava Juračková

Muž si kúpil gitaru s podpisom Taylor Swift a okamžite ju rozmlátil. Zistilo sa však, že podpis nebol pravý

ZAUJÍMAVOSTI HUDBA PENIAZE TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Za to, aby mohol svetu ukázať svoju nenávisť k speváčke, zaplatil tisíce dolárov.

Svetom v posledných dňoch obletelo video muža, ktorý rozmlátil gitaru kúpenú na aukcii. Malo ísť o nástroj, ktorý bol údajne podpísaný speváčkou Taylor Swift. Výnimočná gitara stála štyritisíc dolárov (3 620 eur). Na povrch však vyšlo, že nejde o skutočný speváčkin podpis.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

Muž si na aukcii v Texase nástroj kúpil len preto, aby ho mohol okamžite rozbiť kladivom. Ako píše Huff Post, zdroje z blízkosti firmy, ktorá sa zaoberá predajom a výrobou merchu speváčky prezradili, že ide o podvod.

Nielenže nejde o originálny podpis, ale ani dizajn gitary nezodpovedá merchu speváčky. Okrem toho poznamenali, že ak by sa v aukcii ocitol nástroj z ich dielne, majiteľ by ho dostal s certifikátom pravosti. Či niečo podobné obdržal, zatiaľ nevedia. Podľa ich slov však o tom pochybujú.

Skalní fanúšikovia speváčky upozorňovali na nepravosť gitary hneď po tom, čo sa video stalo virálnym. Poukazovali na to, že logo z jej aktuálneho svetového turné Eras Tour nezodpovedá tomu originálnemu.

Odporúčané
REFRESHNI SI PLAYLIST: Lady Gaga vydala soundtrack k filmu Joker 2, Travis Scott spomína na školské časy a country je na vzostupe REFRESHNI SI PLAYLIST: Lady Gaga vydala soundtrack k filmu Joker 2, Travis Scott spomína na školské časy a country je na vzostupe 27. septembra 2024 o 11:00

Zároveň si niektorí myslia, že motiváciou muža ukázať voči speváčke nenávisť sú politické preferencie. Taylor Swift totiž podporila v prezidentských voľbách Kamalu Harris, čím jej priniesla množstvo voličov a nahnevala Donalda Trumpa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia