Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
1. októbra 2024 o 10:28
Čas čítania 0:34
Radka Klučárová

Bratislavská gastroscéna s pečivom sa rozrastá. O pár dní pribudne nová pekáreň, poteší aj vegánov

GASTRO GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Dobrých pekární nie je nikdy dosť.

Bratislavská gastroscéna sa rozrastie o ďalšiu pekáreň. Otvorenia podniku Buny bakery sa milovníci čerstvého pečiva dočkajú už 7. 10. 2024.

Nová prevádzka bude sídliť na adrese Páričkova 3, v bezprostrednej blízkosti autobusovej stanice a nákupného centra Nivy. O novinkách verejnosť na Instagrame pekáreň informuje už niekoľko týždňov. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BUNY.BAKERY (@buny.bakery)

Zatiaľ je známe, že si majitelia nedávajú záležať iba na kvalite pečiva, ale aj estetike interiéru. Detaily z neho po kúskoch odhaľujú v instagramových príspevkoch. Okrem toho prezradili tiež to, že za interiérom pekárne stojí ateliér Hubinsky.

Pre verejnosť bude pekáreň otvorená od 7:30 do 16:00. Budúcej zákazníčke v komentári napríklad avizovali postupné rozširovanie ponuky, vrátane vegánskych alternatív. Ak hľadáš nové miesto, kam sa ráno vyberieš po kúsok chrumkavého pečiva na raňajky, nezabudni si uložiť adresu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BUNY.BAKERY (@buny.bakery)

Domov
Zdieľať
Diskusia