Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 23. septembra 2024 o 15:32
Čas čítania 0:48
Jela Vážanová

Českého youtubera Aika Murczechyho previezli na psychiatriu. Miešal drogy s alkoholom, teraz chce začať odznova

OSOBNOSTI ČESKÁ REPUBLIKA YOUTUBE
Uložiť Uložené

Vo videu na YouTube sa otvorene vyjadril o tom, že posledné dva roky jeho života boli mimoriadne náročné a plné osobných problémov.

Populárny youtuber Aik Murczechy nedávno vystrašil svojich fanúšikov, keď zverejnil znepokojivé video, v ktorom sa lúčil so svojimi sledovateľmi. Ako neskôr priznal, v tom čase bol pod vplyvom liekov na upokojenie, ktoré kombinoval s alkoholom. Otvorene hovoril aj o tom, že po rozchode s Johankou trpí sociálnou fóbiou, ktorá sa výrazne zhoršila.

Odporúčané
Český youtuber Aik Murczechy zverejnil znepokojujúce video. Fanúšikovia sa obávajú, že si pre Johanku siahne na život Český youtuber Aik Murczechy zverejnil znepokojujúce video. Fanúšikovia sa obávajú, že si pre Johanku siahne na život 16. septembra 2024 o 16:13

„Keď mi bolo úplne najhoršie, tak som si dal pár práškov, to už som zalial rovno panákom a šiel som to vytancovať niekam do klubu. A to teda musím uznať, že to je asi obdobie, za ktoré sa hanbím najviac,“ priznal Aik vo svojom vyjadrení. Často si ani nepamätal, čo deň predtým robil.

Krátko po uverejnení znepokojivého videa ho previezli do psychiatrickej nemocnice v Bohniciach, kde si uvedomil vážnosť situácie. Nakoniec mu však dovolili vrátiť sa domov. Priznal, že hospitalizácia by ho pravdepodobne ešte viac psychicky oslabila.

Aik však neplánuje ukončiť svoju kariéru youtubera. Naopak, oznámil, že buď spustí nový YouTube kanál, alebo zmení názov toho súčasného. „Do komentárov môžete písať nejaké návrhy na nový názov kanálu, pretože to sa asi aj tak bude musieť stať. S tým ja nič neurobím, ale čím skôr, tým lepšie,“ povedal vo videu.

Jeho spolupráca s bývalou partnerkou Johankou Čunkovou je pravdepodobne definitívne uzavretá.

Domov
Zdieľať
Diskusia