Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
dnes 20. septembra 2024 o 15:29
Čas čítania 0:44
Radoslava Juračková

Netflix zverejnil prvé zábery Wednesday. „Ak by sme vám ukázali viac, krvácali by vám oči,“ odkazuje Jenna Ortega

FILMY A SERIÁLY NAJOČAKÁVANEJŠIE SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY WEDNESDAY
Uložiť Uložené

Na pokračovanie sa môžeš tešiť už budúci rok.

Na Netflixe aktuálne beží Geeked Week, v rámci ktorého platforma zverejňuje rôzne zaujímavé novinky a updaty k pripravovaným filmom či seriálom. Okrem iných nadupaných projektov, boli zverejnené aj prvé zábery z natáčania druhej série Wednesday.

Na záberoch k pripravovanému seriálu môžeš vidieť zákulisie natáčania. V upútavke sa objavil režisér Tim Burton, ktorý pracoval aj na prvej časti. Seriálová Mortiša sľubuje, že nová séria bude ešte väčšia a prinesie oveľa viac zápletiek, ako si diváci vedia predstaviť.

Klip má len 30 sekúnd a uvidíš v ňom takmer všetky ústredné postavy z prvej série vrátane spolužiakov Wednesday. Tá nezostala nič dlžná svojej sarkastickej povesti a na záver klipu odovzdala fanúšikom ironický odkaz. „Ak by sme vám ukázali viac, krvácali by vám oči. A taká štedrá nie som,“ odkázala.

Netflix zároveň v upútavke oznámil, že na pokračovanie sa môžeš tešiť už budúci rok. Prvá séria vyšla v roku 2022 a je adaptáciou známeho príbehu rodiny Addamsovcov. Hlavnú postavu Wednesday stvárňuje Jenna Ortega, ktorá sa kvôli drsnému správaniu často dostáva do problémov na svojej škole aj mimo nej. Vnútri je však citlivá a pomáha chrániť svojich spolužiakov v hrôzou presiaknutej akadémii Nevermore.

Späť
Zdieľať
Diskusia