Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 23. septembra 2024 o 14:30
Čas čítania 6:39
Karina Kováčová

Bola som na pracovnom pohovore v masážnom salóne s happyendom: Za uspokojenie klienta by som dostala aj 50 eur (Reportáž)

Bola som na pracovnom pohovore v masážnom salóne s happyendom: Za uspokojenie klienta by som dostala aj 50 eur (Reportáž)
Zdroj: Canva, Refresher/Karina Kováčová
ZAUJÍMAVOSTI EROTICKÉ SLUŽBY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Chceli odomňa aj názornú ukážku?

Predstav si, že po týždni, ktorý by vyšťavil aj medveďa v zime, si povieš: „Zaslúžim si trochu relaxu.“ Vchádzaš do útulného masážneho salónu – tlmené svetlá, vôňa levandule a relaxačná hudba, ktorá by uspala aj hada.

Zdraví ťa usmiata masérka, ukáže ti, kde sa môžeš vyzliecť a s úsmevom ti povie, aby si si ľahol. Nahý, len prekrytý jemnou textíliou si ľahneš na masážny stôl a ona začne. Jemné dotyky, uvoľňovanie svalov – no hotová blaženosť. „Prečo som sem neprišiel už dávno?“ rozmýšľaš, kým sa ti v hlave premietajú plány na ďalšie masáže. Zrazu ťa však masérka jemne potľapká po pleci a poprosí ťa, aby si sa otočil na chrbát. Ty si však len hovoríš: „Fajn, bude aj predná strana.“

Lenže potom začne niečo iné. Masérkine ruky sa presúvajú na miesta, kam by sa nemali dostať. „Toto asi nebolo v cenníku,“ stihneš si pomyslieť, kým si uvedomíš, že z tejto masáže odídeš uvoľnenejší, než si vôbec plánoval.

Vitaj vo svete masážnych salónov s „happyendom“ – miest, kde si ľudia nechodia len zregenerovať chrbticu, ale aj... no, povedzme, že odídu spokojnejší, než by očakávali. Čo sa však za zatvorenými dverami naozaj deje? A ako funguje tento „špeciálny“ biznis? Rozhodla som sa na to pozrieť bližšie – hoci, tentokrát bez toho, aby som si ľahla na stôl. Mojou úlohou bolo zaujímať sa o prácu masérky a dohodnúť si pohovor. 

Odporúčané
Darine Moore: Mnohé baby na Onlyfanse si za selfíčka z kúpeľne o špinavé zrkadlo pýtajú nehorázne peniaze. Malo by to mať úroveň Darine Moore: Mnohé baby na Onlyfanse si za selfíčka z kúpeľne o špinavé zrkadlo pýtajú nehorázne peniaze. Malo by to mať úroveň 30. mája 2022 o 14:30

Keďže biznis s týmito masážami funguje na Slovensku ako „verejné tajomstvo", žiadny salón služby „happy endu" (neskôr HE, pozn. red.) oficiálne neponúka. Zostávalo mi preto obrátiť sa na moje obľúbené fóra, ako je modrý koník, či amatérky, aby som získala informácie o salónoch priamo od zákazníkov, ktorí túto službu už využili. 

masaze
Zdroj: Canva

V Bratislave komentujúci opisovali niektoré salóny, ktorých mená nezverejníme, aby sme ochránili respondentov. Vybrala som si z nich päť, ktoré som sa rozhodla navštíviť. „Dúfam, že odo mňa nebudú chcieť, aby som im svoje zručnosti ukázala v praxi", pomyslela som si a s malou dušičkou som sa vybrala na určené miesta. 

Počas návštevy piatich salónov som zažila odmietnutie, vyžiadanie dokladov o masérskom vzdelaní, ale aj radosť zo záujmu o prácu, či rozhovor s masérkou, ktorá mi popísala, ako to v jej práci funguje. Chceli odo mňa aj „služby navyše"?

Ešte predtým, než si prečítaš celý príbeh o masážnych salónoch, radi by sme ti pripomenuli, že tvoriť kvalitný obsah môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Preto, ak sa ti naše články páčia, podporiť nás môžeš vstupom do klubu Refresher+.

Potrebujem recenzie? 

Stála som pred masážnym salónom a stále som si nebola celkom istá, ako im opíšem svoje skúsenosti a záujem o prácu. Nakoniec som však neisté myšlienky hodila za hlavu a vstúpila do vestibulu. Hneď ma privítala veselá Thajka a pýtala sa ma, o aké služby by som mala záujem, prípadne či som už objednaná. Vysvetlila som jej, že som tam prišla so záujmom o prácu a že som čerstvá absolventka masérskeho kurzu. 

Odporúčané
Fotila pre Playboy, dnes je úspešná na Onlyfanse. Šikovné modelky si tam vedia zarobiť aj stovky tisíc mesačne, tvrdí Michaela Fotila pre Playboy, dnes je úspešná na Onlyfanse. Šikovné modelky si tam vedia zarobiť aj stovky tisíc mesačne, tvrdí Michaela 21. februára 2022 o 14:30

Z mojej otázky zostala prekvapená a spýtala sa ma, či som niekde videla inzerát, že hľadajú novú masérsku posilu. Podotkla som, že nie, avšak vždy sa rada prídem zaujímať o prácu osobne a salón som chcela vidieť na vlastné oči. Predsa len dobrý pocit a energia, ktorá ide z pracovného prostredia je dôležitá. Keďže žiadnu novú masérku salón nehľadal, odmietla ma. Ja som sa však nevzdala a skúšala som ju prehovárať, či by som si to predsa len nemohla vyskúšať a miestnu posilu by určite ocenili, keďže málokto zo salónu vie po slovensky. 

Keď sme sa rozprávali, povedala som si, že je čas na to, aby som sa opýtala dôležitú otázku. „Viete, ja by som si chcela zarobiť trochu viac a videla som váš salón v ponuke na amatérkach. Chcem sa preto opýtať, či ponúkate aj iné, ako masérske služby."

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu Refresher+ už od 5 € 1 €

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo odomňa chceli recenzie.
  • Ako sa napokon skončila moja návšteva v masážnom salóne. 
  • Prečo som v ďalších dvoch salónoch nepochodila. 
  • Čo mi povedala masérka, s ktorou sa mi podarilo rozprávať sa. 
  • Či sa mi podarilo vybaviť aspoň jeden pohovor a či odomňa chceli aj služby naviac.
Dočítaj článok už od 5 € 1 €
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 167157 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Životopis za pár minút s Kickresume ZDARMA , Pizza v Oggi ZDARMA alebo Burger v Roxore ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia