Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2024 o 10:40
Čas čítania 0:34
Ella Petrová

Najhoršia česká rozprávka roka mieri na Netflix. Diváci jej udelili iba 13 %

Najhoršia česká rozprávka roka mieri na Netflix. Diváci jej udelili iba 13 %
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V rozprávke si zahrali Dagmar Havlová, Pavel Kříž či Lucie Vondráčková.

Český film Princezná na hrášku získal na ČSFD veľmi slabých 13 %. Diváci, ktorí rozprávku videli, tvrdia, že ide o jeden z najhorších filmov. Len tri mesiace po premiére sa Princezná na hrášku dostal na Netflix, upozornil portál nafilmu.

Príbeh pojednáva o princeznej Agnès de Sully de Montana, ktorú hrá Jasmine Houfová. Tá cestuje do rodných Čiech za nespokojným francúzskym davom, kde sa zamiluje do grófkinho syna. Zvyšok príbehu už asi každý pozná.

Rozprávku režírovala Martina Adamcová, ktorá sa podpísala aj pod kanadský film Dokonalý bozk s Luciou Vondráčkovou v hlavnej úlohe. Film vyvolal medzi divákmi najmä negatívne reakcie a ľudia ho dokonca hodnotia ako 11. najhorší film vôbec.

Podobne je na tom aj Princezná na hrášku. Kritici tvrdili, že nespĺňa žiadne štandardy, a diváci sa dokonca pozastavovali nad tým, ako sa niečo také vôbec mohlo dostať do kín.

Domov
Zdieľať
Diskusia