Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2024 o 15:36
Čas čítania 0:38
Hana Divišová

Pražská podnikateľka vyvolala fotkami s Johnnym Deppom špekulácie. „Neverte všetkému, čo vidíte na internete,“ odkázala ľuďom

OSOBNOSTI JOHNNY DEPP VZŤAHY
Uložiť Uložené

Špekulácie o novom vzťahu Johnnyho Deppa trvajú od júla tohto roka.

O vzťahu Johnnyho Deppa s podnikateľkou Yuliou Vlasovou sa špekuluje už dlhšie. Pôvodom ruská modelka, ktorá podniká v Prahe, zverejnila cez víkend na sociálnej sieti spoločné fotografie s hercom. Fanúšikov však prekvapil popis, ktorý k záberom napísala. „Moji drahí priatelia, neverte všetkému, čo vidíte na internete.“

Statusom naznačila to, čo hovoria podľa magazínu Popculture aj zdroje z ich blízkeho okolia. Herec Johnny Depp spoločne s Yuliou nechcú ich vzťah nálepkovať. Hovoria, že ide len o príležitostné stretávanie sa.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Iuliia Vlasova (@im__iuliia)

Zdroj z blízkeho okolia 61-ročného herca potvrdil, že sa po nevydarenom manželstve a súdnych sporoch s herečkou Amber Heard snaží pohnúť vpred z obdobia temna, ktoré prežil. Uprednostňuje vraj svoju pohodu, zdravie a snaží sa obklopovať dobrými ľuďmi. 

Johnny momentálne podľa zdroja nemá čas na vzťah, je vraj totiž príliš zaneprázdnený. Zostáva otvorený novým projektom a pred ničím nezatvára dvere. „Ak sa objaví rola, ktorá ho osloví, nebude váhať,“ tvrdí zdroj. 

Domov
Zdieľať
Diskusia