Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2024 o 16:00
Čas čítania 0:36
Radoslava Juračková

Johnny Depp randí s pražskou podnikateľkou. Spoznali sa v Česku

OSOBNOSTI JOHNNY DEPP OSOBNOSTI VZŤAHY
Uložiť Uložené

Yulia Vlasova je pôvodom z Ruska, no v Česku študovala a neskôr začala v hlavnom meste aj podnikať.

Herec Johnny Depp randí s Ruskou, ktorá je o 33 rokov mladšia. Yulia Vlasova podniká v Prahe a s hercom sa spoznali na filmovom festivale v Karlových Varoch, informuje o tom portál Daily Mail.

Vlasova podniká v Prahe s kozmetickými salónmi, v hlavnom meste Česka sa údajne s hercom viackrát stretla. U našich susedov dokonca v minulosti aj študovala. Vysokoškolský titul získala na Univerzite v Plzni. Stretávajú sa vraj z času na čas a naposledy ich médiá zachytili v Londýne počas toho, ako sa bozkávali.

Johnny Depp, Yulia Vlasova
Zdroj: Instagram/ @im__iuliia

Je to podľa nej inšpiratívny muž

Ani jeden z nich vzťah oficiálne nepotvrdil. Yulia však nedávno zdieľala na Instagrame fotku, na ktorej ju herec drží za stehno. Označila ho za svojho najobľúbenejšieho herca. „J. D. Je to muž, ktorý je neuveriteľne talentovaný a inšpiratívny.“ Denník Daily Mail oslovil aj Yuliinu matku, ktorá vzťah dcéry nechcela komentovať. Odkázala, že všetky otázky by mali novinári smerovať na jej dcéru.

Domov
Zdieľať
Diskusia