Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2024 o 9:23
Čas čítania 0:40
Karolína Uličná

Rytmus si do svojej šperkovnice zadovážil ďalší klenot. Nechal si na mieru vyrobiť zlatú reťaz za vyše 200-tisíc eur

OSOBNOSTI PENIAZE RYTMUS SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Retiazku mu urobil šperkár František Holub, ktorý je uznávaný aj vo svete.

Rytmus je známy tým, že na svojom imidži nešetrí a na šperkoch už vôbec. V decembri minulého roka si zadovážil veľký prsteň z 18-karátového zlata za 100-tisíc eur, čo z neho urobilo najdrahší prsteň v celom Česku a na Slovensku.

Po novom mu do jeho šperkovnice pribudla retiazka od svetovo uznávaného slovenského šperkára Františka Holuba. Slovenská TOP 1 v briliantových šperkoch je zároveň aj Rytmusovým dvorným šperkárom. „Špeciálne poďakovanie môjmu dlhoročnému šperkárovi,“ napísal raper.

Zlatá reťaz váži až jedno kilo a je osadená tisíckami diamantov. Jej cena sa vyšplhala až na vyše 200 000 €. Raper o tom informoval prostredníctvom instagramového postu: „Takže som si zadovážil do mojej milovanej práce snov novú 1-kilovú zlatú reťaz osadenú tisíckami VVS diamantami, cena cez 200-tisíc €. Motivujem mladých ľudí!“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Vyzerá to tak, že slovenskí raperi si na doplnkoch potrpia. Len pred pár dňami si Separ kúpil hodinky, ktoré nosí aj Ronaldo či Jay-Z v hodnote 30 000 € od značky Jacob & Co.

Domov
Zdieľať
Diskusia