Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
20. augusta 2024 o 10:00
Čas čítania 5:06
Richard Balog

Posuň svoj beh na nový level v obuvi od značiek Hoka®, On, New Balance alebo Adidas

Posuň svoj beh na nový level v obuvi od značiek Hoka®, On, New Balance alebo Adidas
Zdroj: Adidas
MÓDA BEH NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK ŠPORT
Uložiť Uložené

Tieto tenisky síce ľahkých 5 kilometrov za teba neodbehnú, ale možno naštartujú tvoju vášeň k pravidelnému pohybu.

Beh patrí medzi najlepšie športové aktivity, ktorým sa môžeš venovať vo svojom voľnom čase a s kvalitnými teniskami posunieš svoje výkony na nový level. Preto siahni po obuvi, ktorá je ľahká, podporná, absorbuje nárazy a má dobrú trakciu s povrchom.

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš univerzálne vyhotovenia od špecializovaných značiek ako sú Hoka® alebo On, ale aj výrazné farebné verzie futuristických modelov, ktoré sú nabité technológiami od spoločnosti Adidas, respektíve Y-3.

P. S. Do pozornosti dávame aj novinku v produktovom portfóliu, a to vybavenie od parížskej značky Satisfy, ktorú založil Brice Partouche v roku 2015. Patrí medzi to najlepšie na trhu.

Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Footshop
Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. S odstupom času sa môžu meniť.
Ak hľadáš limitované módne kúsky vrátane tenisiek, ktoré sú vypredané v klasických online obchodoch, skontroluj REFRESHER Market. Na jednom mieste nájdeš najvýhodnejšie ponuky od overených predajcov.
Odporúčané
Tenisky New Balance budú tvojou srdcovou záležitosťou. Vyber si svoj nový obľúbený model Tenisky New Balance budú tvojou srdcovou záležitosťou. Vyber si svoj nový obľúbený model 12. augusta 2024 o 12:00

Hoka® Clifton 9 150 €

Spoločnosť Hoka® je v posledných rokoch jeden z popredných výrobcov športových, respektíve bežeckých potrieb, pričom dominuje najmä v oblasti obuvi. V online obchode Footshop je k dispozícii viacero modelov tenisiek s logom Hoka® a typickým, objemným vzhľadom, spomedzi ktorých sme vybrali dvojicu najpredávanejších štýlov.

Model Hoka® Clifton 9 prináša novú generáciu oceňovanej obuvi, ktorá je ľahšia a disponuje lepším tlmením pri dopade ako kedykoľvek predtým. Navyše, eliminuje hmotnosť a pridáva 3 milimetre na výške v medzipodrážke, vďaka čomu prináša zážitok pri každom kroku. Priedušný zvršok z úpletu je zahalený do svetlohnedej schémy s pastelovými akcentmi oranžovej, ružovej, modrej a zelenej.

Veľmi pekne vyzerá tiež svetlofialová verzia dostupná za rovnakú cenu.

Hoka® Clifton 9
Zdroj: Footshop

Reebok Floatzig Adventure 1 160 €

Do boja proti najznámejším výrobcom bežeckých potrieb vyráža spoločnosť Reebok, a to s modelom Floatzig Adventure 1, ktorý je k dispozícii v neprehliadnuteľných vyhotoveniach.

Ide o ľahkú a univerzálnu bežeckú obuv pre všetkých nadšencov vonkajších aktivít, ktorí si potrpia na štýle pri športe. Model Reebok Floatzig Adventure 1 je vhodný na cestu aj trail. Je vyrobený z pružnej peny Floatride Energy po celej dĺžke, ktorá poskytuje ľahké odpruženie a návratnosť energie. Gumová podrážka so šikmými výstupkami ti pomôže udržať sa na nohách pri stúpaniach do kopca a strmých zjazdoch.

Plný počet bodov udeľujeme aj verzii s dúhovou podrážkou, ktorá je v predaji za rovnakú cenu.

Reebok Floatzig Adventure 1
Zdroj: Footshop

Adidas Adizero Boston 12 160 €

V zozname nemôžu chýbať tenisky od spoločnosti Adidas. Ako prvé si predstavíme Adidas Adizero Boston 12, ktoré sú určené pre bežcov s vysokým tempom na stredne dlhé až dlhé vzdialenosti.

Futuristické tenisky dostali názov podľa známeho maratónu v Bostone a medzi ich charakteristické prvky patria diely Energrods 2.0. s obsahom sklených vlákien, ktoré obmedzujú stratu energie, medzipodrážka s ultraľahkým tlmením Lighstrike či odolná pena Lightstrike 2.0 EVA, vďaka čomu sú rýchle a pevné na nohe.

Čierna schéma s kontrastnými oranžovo-ružovými detailmi vyzerá božsky, ale v ponuke nájdeš aj bielo-čierno-červenú verziu. Cena je tiež 160 eur.

Adidas Adizero Boston 12
Zdroj: Footshop

New Balance Fresh Foam X More 160 €

Obuv s logom v tvare písmena „N“ z oboch strán máme spojenú predovšetkým s lifestyle modelmi, ale inžinieri v laboratóriu spoločnosti New Balance majú v portfóliu aj čisto bežecké tenisky, do ktorých sa zamiluješ.

Typ New Balance Fresh Foam X More je špeciálne vytvorený na bežný tréning na asfalte a tvrdom povrchu. Zvršok v sivo-zelenom vyhotovení je vyrobený z mäkkej, priedušnej a bez švov spojenej sieťky, ktorá zaručuje prispôsobenie na každé chodidlo, zatiaľ čo medzipodrážka využíva technológiu Fresh Foam X – mäkkú penu s laserovo vyrezávanými perforáciami za účelom zaistenia podpory a plynulosti pohybu.

Pre ženy je k dispozícii rovnaká verzia s ružovým zvrškom

New Balance Freshfoam More
Zdroj: Footshop

Hoka® Bondi 8 170 €

Druhý model z dielní spoločnosti Hoka® má názov Bondi 8 a predstavuje nízky prémiový štýl bežeckej obuvi na signifikantnej vysokej medzipodrážke, ktorá ti poskytne pohyb s mäkkým a tlmeným došľapom. Zvršok v sivých tónoch s čiernym logom je vyrobený z recyklovaného polyesteru s perforáciou, vďaka čomu je maximálne priedušný a okrem funkcie má veľmi fresh, mestský vzhľad.

Na rozdiel od vyššie uvedených modelov, tak Hoka® Bondi 8 môžeš ľahko zladiť aj v rámci každodenných outfitov. Cena je rovných 170 eur.

Hoka® Bondi 8
Zdroj: Footshop
Odporúčané
10 najkrajších bielych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave. Skús vintage siluety s logom Nike alebo Y2K model Vans  10 najkrajších bielych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave. Skús vintage siluety s logom Nike alebo Y2K model Vans 24. júna 2024 o 13:30

New Balance 1080 V13 180 €

V ponuke značky New Balance nás zaujal ešte jeden štýl bežeckých tenisiek, a to 1080 V13, ktorý je určený na beh po tvrdom povrchu.

Ide o vlajkový model spoločnosti so sídlom v Bostone s hmotnosťou len 261 gramov a podrážkou s technológiou Fresh Foam X. Zdokonalená, gumová podrážka zaručuje ešte väčšiu priľnavosť k povrchu, pohodlie počas behu aj jemnejšie pristátie na tvrdom povrchu. Plynulejší pohyb tak poskytuje pocit dodatočnej pružnosti.

Prekonávanie každého kilometra počas tréningu bude v modeli New Balance 1080 V13 o niečo jednoduchšie. Za cenu 180 eur získaš jedny z najlepších bežeckých tenisiek.

New Balance 1080 V13
Zdroj: Footshop

On Cloudmonster 2 190 €

Švajčiarski inžinieri spoločnosti On vymysleli niekoľko perfektných tenisiek na beh pre rôzne typy povrchov, ale my milujeme model Cloudmonster 2.

Tento unikátny model s veľmi odvážnym dizajnom je stvorený na zdolávanie limitov, a to vďaka jedinečnej medzipodrážke, ktorá je vystužená vzduchom. Priľnavý zvršok zo syntetických tkanín príjme tvoju nohu ako formula svojho pilota, a keď sa vydáš na trať, spoznáš, aké je vyhrať veľkú cenu.

Bielo-čierna schéma siluete On Cloudmonster 2 náramne pristane. Vyskúšaš ich na vlastných nohách? Určite neoľutuješ.

On Cloudmonster 2
Zdroj: Footshop

Adidas 4DRWD 4 220 €

Vedenie spoločnosti Adidas investuje množstvo financií, času a energie do vývoja nových technológií, ktoré posúvajú možnosti obuvi na iný level. Perfektným príkladom je model bežeckých tenisiek s názvom 4DRWD 4, ktorý kúpiš v online obchode Footshop v dvoch farebných štýloch. Nás oslovila bielo-čierna verzia, ktorá stojí 220 eur vrátane doručenia.

Tenisky sú vyrobené zo zmesi recyklovaných a obnoviteľných materiálov pomocou 3D tlače, čo ukazuje veľký technologický progres nemeckej športovej ikony. Medzipodrážka 4D absorbuje nárazy, podporuje pohyb vpred a umožní ti plynulý prechod medzi dopadom na zem a odrazom. Ľahký textilný zvršok perfektne sedí a zvyšuje nielen pohodlie, ale aj stabilitu, takže môžeš bez obmedzení brázdiť ulice.

Adidas 4DRWD 4
Zdroj: Footshop

Adidas Adizero Adios Pro 3 250 €

Sme nadšení, keď vidíme, akým smerom sa uberajú nové bežecké štýly obuvi s charakteristickými tromi prúžkami z bočných strán. Inžinieri a dizajnéri spoločnosti Adidas si zaslúžia poklonu a obdiv.

Stačí, ak sa pozrieš na model s označením Adizero Adios Pro 3, ktorý odráža vyspelosť značky. Obuv váži len 223 gramov a je vrcholným bežeckým produktom z radu Adizero Racing. Sú navrhnuté špeciálne pre športovcov, aby dosiahli neuveriteľné výkony. Tenisky sa vyznačujú dielmi Energyrods 2.0 s prímesou uhlíka, ktoré sú ľahké, no zároveň tuhé a robia každý krok svižným a efektívnym. Tlmenie Lightstrike Pro tvoria dve vrstvy najodolnejšej peny, čo pomáha zachovať si energiu na dlhých trasách. Celé sa nesú na tenkej priľnavej podrážke z gumy, ktorá zaisťuje silný záber na mokrom aj suchom povrchu.

Ak sa ti výnimočný model Adidas Adizero Adios Pro 3 páči, priprav si 250 eur.

Adidas Adizero Adios Pro 3
Zdroj: Footshop

Y-3 Prime X 2 Strung 400 €

Posledný a najdrahší štýl bežeckých tenisiek v dnešnom zozname je z dielní línie Y-3, ktorá patrí pod značku Adidas a šéfuje jej návrhár Yohji Yamamoto. Podpis tohto slávneho Japonca je viditeľný aj na modeli Prime X 2 Strung, ktorý môže byť tvoj za 400 eur.

Tenisky posúvajú technickú precíznosť na vyššiu úroveň. Sú vyrobené z inovatívneho textilu STRUNG, ktorý premieňa dáta na dynamický materiál, prispôsobuje sa chodidlu a reaguje na jeho spätnú väzbu pri pohybe. Majú priliehavý strih v atraktívnom žltom odtieni s tmavočervenými detailmi, vyznačujú sa superľahkou medzipodrážkou z peny Lightstrike Pro na zvýšenie rýchlosti a ich zvršok je prepojený s podrážkou z gumy značky Continental™ s uhlíkovými dielmi Energyrods.

Netvrdíme, že v tomto modeli pobežíš ako čerstvý olympijský víťaz Noah Lyles, ktorý túži po vlastnej siluete tenisiek, ale určite ti pomôžu k lepším výkonom.

Y-3 Prime X 2 Strung
Zdroj: Footshop
Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
TOP teniskové novinky značiek Nike, Mizuno či New Balance. Vyberieš si, či už hľadáš nové trendy, alebo uprednostňuješ klasiku  TOP teniskové novinky značiek Nike, Mizuno či New Balance. Vyberieš si, či už hľadáš nové trendy, alebo uprednostňuješ klasiku 20. mája 2024 o 13:00
Domov
Zdieľať
Diskusia