Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. júla 2024 o 11:06
Čas čítania 1:00
Jela Vážanová

Snoop Dogg bude nosičom olympijského ohňa. V Paríži ponesie pochodeň až po Eiffelovu vežu

ŠPORT OLYMPIJSKÉ HRY SNOOP DOGG
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Okrem toho sa zapojí aj do spravodajstva pre NBC.

Raper Snoop Dogg zohrá kľúčovú rolu na nadchádzajúcich Olympijských hrách 2024 v Paríži, ktoré začínajú už 26. júla. Organizátori ho navyše vybrali ako jedného z nosičov olympijského ohňa. Pochodeň ponesie tesne pred veľkolepým otváracím ceremoniálom, ktorý sa uskutoční v piatok.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa snoopdogg (@snoopdogg)

Po viac ako dvoch mesiacoch štafety naprieč Francúzskom absolvuje olympijský oheň vo štvrtok a v piatok posledné turné. Snoop Dogg ponesie pochodeň cez živú štvrť Saint-Denis, poslednú zastávku na ceste olympijského ohňa, ktorá vyvrcholí pri ikonickej Eiffelovej veži, ako potvrdil starosta oblasti Mathieu Hanotin. Podľa francúzskeho denníka Le Monde následne v piatok na konci dňa dorazí do Paríža na otvárací ceremoniál na Seine.

„Vyrastal som na olympijských hrách a som nadšený, keď vidím, ako neuveriteľní športovci priniesli svoje A-game do Paríža. Je to oslava zručnosti, oddanosti a honby za veľkosťou,“ uviedol Snoop Dogg v decembrovom rozhovore pre NBC.

Odporúčané
KVÍZ: Vieš, koľko olympijských medailí získali najúspešnejší športovci v histórii? KVÍZ: Vieš, koľko olympijských medailí získali najúspešnejší športovci v histórii? 10. augusta 2024 o 11:00

Okrem svojej úlohy nosiča pochodne bude Snoop aj súčasťou olympijského vysielania pre NBC. Podľa vyhlásenia, ktoré NBC zverejnila v januári, bude raper poskytovať pravidelné reportáže a ponúkne divákom pohľad na najznámejšie pamiatky Paríža počas večerných relácií NBC a Peacock.

Konečný nosič pochodne, ktorý preberie plameň od Snoopa a zapáli olympijský kotol na slávnostnom otvorení, ešte zatiaľ nebol odhalený.

Odporúčané
Olympijské hry v Paríži bude komentovať Snoop Dogg. „Vyfajčíme konkurenciu,“ odkázal raper Olympijské hry v Paríži bude komentovať Snoop Dogg. „Vyfajčíme konkurenciu,“ odkázal raper 2. januára 2024 o 18:52
Domov
Zdieľať
Diskusia