Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2024 o 12:57
Čas čítania 0:41
Radka Klučárová

Rímske Koloseum znovu ožíva: zverejnili trailer na Gladiátora 2. Ridley Scott odkazuje, že bude ešte výnimočnejší ako jednotka

FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY GLADIÁTOR 2 SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Dej druhej časti sa odohráva roky po tom, čo Maximus v podaní Russella Crowa položil svoj život a zvrhol vedenie Rímskej ríše.

Gladiátor sa po 24 rokoch dočká pokračovania. Tvorcovia zverejnili trailer plný akcie. Podľa prvých záberov môžeme povedať, že fanúšikovia sa už teraz môžu tešiť na dielo s veľkolepou výpravou a hviezdnym obsadením. Do kín príde 22. novembra tohto roka.

V pokračovaní oceňovanej snímky Ridleyho Scotta sa predstaví Paul Mescal, Pedro Pascal či Denzel Washington. Dej druhej časti sa odohráva roky po tom, čo Maximus v podaní Russella Crowa položil svoj život a zvrhol vedenie Rímskej ríše. Nová dejová línia sa sústreďuje predovšetkým na postavu Maximovho tajného syna Luciusa, ktorého stvárni Paul Mescal. 

Lucius žije pokojný život v Numídii (dnešná Alžírsko) so svojou rodinou, ďaleko od Rímskej ríše. Jeho život sa však zmení, keď rímske impérium napadne severnú Afriku, čo ho znovu vtiahne do konfliktu s Rímom.

Pedro Pascal hrá Marcusa Acacia, rímskeho generála, ktorý sa učil pod vedením Maximusa, postavy, ktorú stvárnil Russell Crowe v pôvodnom filme. Režisér Scott sa pred časom vyjadril, že Gladiátor 2 je „ešte výnimočnejší film ako jednotka“. V snímke si zahrajú aj Connie Nielsen, Joseph Quinn, Fred Hechinger a ďalší.

Domov
Zdieľať
Diskusia