Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2024 o 10:11
Čas čítania 0:30
TASR

VIDEO: Ľudia v hľadisku odvracali zrak: Američan si na očné jamky upevnil kovové háky a potiahol nimi Cadillac

ZAUJÍMAVOSTI GUINNESSOVA KNIHA REKORDOV SPRÁVY ZO SVETA SVETOVÉ REKORDY
Uložiť Uložené

Americký eskamotér Andrew Stanton svoje schopnosti predviedol v Miláne v rámci talentovej šou Lo Show Dei Record.

Americký eskamotér Andrew Stanton v Taliansku prekonal dva Guinnessove svetové rekordy. Využil na to silu svojich očných jamiek. 


Stanton oba výkony predviedol v Miláne v rámci talentovej šou Lo Show Dei Record, ktorú vysiela talianska televízna stanica Canale 5. Tento Američan sa pokúsil o rekord v dvoch kategóriách – najťažší objekt potiahnutý očnými jamkami a najťažší objekt zdvihnutý obomi očnými jamkami počas hltania meča.

Na očné jamky upevnil špeciálne kovové háky

Pri pokuse o prekonanie prvého rekordu si Stanton na očné jamky upevnil špeciálne kovové háky, pomocou ktorých po pódiu potiahol auto značky Cadillac aj s vodičom s celkovou hmotnosťou 2 413 kilogramov.


V kategórii najťažší objekt zdvihnutý obomi očnými jamkami počas hltania meča sa Američan stal prvým držiteľom rekordu. Zdvihnutím svojej asistentky stanovil jeho hodnotu na 58,8 kilogramu.

Domov
Zdieľať
Diskusia