Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2024 o 15:59
Čas čítania 0:39
Ella Petrová

VIDEO: Je tu trailer na jeden z najočakávanejších filmov. Takto bude vyzerať snímka o F1 s Bradom Pittom

VIDEO: Je tu trailer na jeden z najočakávanejších filmov. Takto bude vyzerať snímka o F1 s Bradom Pittom
Zdroj: Apple Original Films/ propagačný materiál
FILMY A SERIÁLY FORMULA 1
Uložiť Uložené

Pozri si prvé zábery z pripravovaného trháku F1.

Formula 1 zaznamenala v posledných rokoch obrovský nárast popularity, takže môžeme predpokladať, že na očakávaný film do kín pravdepodobne zamieri veľa fanúšikov a fanúšičiek. Premiéru môžeme očakávať 25. júna 2025.

Pôjde o prvý film režiséra Josepha Kosinského od čias, keď režíroval film Top Gun: Maverick, o ktorom všetci vieme, že bol úplným trhákom.

Brad Pitt si v novinke zahrá bývalého jazdca, ktorý sa vracia do formuly 1, kde Damson Idris je jeho tímový kolega. Okrem už spomínaných hercov si vo filme zahrali aj Javier Bardem, Tobias Menzies a Sarah Niles.

Rozpočet filmu sa vyšplhal na neuveriteľných 300 miliónov dolárov. Čiastočne aj preto, že náročnú produkciu vlani prerušili štrajky. Ide však o film spoločnosti Apple, takže peniaze pravdepodobne nie sú problém. Sedemnásobný majster sveta Lewis Hamilton sa na filme podieľal ako konzultant.


Všetko je to o rýchlosti. Bezpečnosť je druhoradá.

Prvý trailer neukazuje veľa z deja, namiesto toho sa spolieha na zvuky áut aj hudobný sprievod od skupiny Queen s piesňou We Will Rock You

Domov
Zdieľať
Diskusia