Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2024 o 14:30
Čas čítania 10:59
Martin Adam Pavlík

Katežinka: Influenceri za 20 minút natočia video a zarobia zaň niečí mesačný plat. S normálnou prácou sa to nedá porovnať

Katežinka: Influenceri za 20 minút natočia video a zarobia zaň niečí mesačný plat. S normálnou prácou sa to nedá porovnať
Zdroj: Katarína Šlesárová
ZAUJÍMAVOSTI INFLUENCERI KATEZINKA
Uložiť Uložené

Influencermi opovrhuje, aj keď medzi nich patrí.

Raketovou rýchlosťou získala nevídanú popularitu. Na Instagrame má už takmer 100-tisíc followerov a momentálne patrí medzi najznámejšie influencerky na domácej scéne. Jej videá bavia Slovákov a zároveň búrajú stereotypy o ženskej kráse.

Katarína Vavrovičová alias Katežinka sa preslávila skečmi, v ktorých stvárňuje rôzne postavy zasadené do vtipných situácií. Produkty a značky propaguje vždy kreatívne a s humorom, ktorý však nesadne každému.

V súčasnosti chodí hrávať DJ sety na rôzne akcie, aj keď ako sama vraví, nie je vôbec DJ-ka. Nedávno tiež dostala nemalý hejt od fanúšikov a blízkych za to, že sa začala kamarátiť s kontroverzným influencerom Fikim Sulíkom, známym najmä pre svoje sexistické a mizogýnne vyjadrenia.

Katežinka pre Refresher priblížila ich vzťah a povedala aj to, aké správy jej následne začali chodiť od fanúšikov či od blízkych kamarátov. Okrem toho objasnila, ako vznikla spolupráca s Rytmusom aj prečo by sa z Instagramu chcela presunúť na inú platformu s novým projektom.

Odporúčané
Cestovateľ Ľudo Kolman: S PPPetrom sme boli na najkrvavejšom festivale na svete. Sekajú si tam mečom do hláv Cestovateľ Ľudo Kolman: S PPPetrom sme boli na najkrvavejšom festivale na svete. Sekajú si tam mečom do hláv 17. októbra 2024 o 12:30

Ak ťa bavia naše rozhovory, pridaj sa do klubu Refresher+ a čítaj všetok obsah na našom webe bez obmedzení. Nájdeš tam viacero reportáží zo zahraničia, profilov osobností aj kapiel či desivé kriminálne príbehy. Nehovoriac o bohatom videoobsahu a nových formátoch.

V tomto článku si prečítaš:
  • Či by za peniaze podporila jedného z prezidentských kandidátov.
  • Ako vníma jej priateľ kamarátstvo s Fikim Sulíkom.
  • Čo jej prekáža na jej „progresívnych fanúšikoch“.
  • Aký nový projekt by rada založila a prečo.
  • Či mala v minulosti komplexy zo svojho výzoru.
  • Či pôjde boxovať do Fight Night Challenge.
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Katka Vavrovicova (@katezinka_)

Začala si robiť DJ-ku. Ako ti to napadlo?S týmto nápadom prišli chalani z Kobra Gangu, ktorí robia akcie v Trnave. Zavolali ma zo žartu zahrať polhodinový DJ set na jednu párty. Bolo to ešte vo februári alebo v marci. Spravila som si na Spotify playlist a zahrala som ešte dlhšie, než som mala.

Extrémne som to prehrotila, rapovala som do mikrofónu celé pasáže. Mala som normálne manickú epizódu. Čo sa týka DJ-ingu ako takého, nijak som sa odvtedy neposunula. Chcem sa v tom zdokonaliť, nech sú napríklad tie prechody plynulejšie. Čaro je však práve v tom, ako to je zlé. (smiech)

Odporúčané
Samo Zvaný: Ľudia kritizujú Fight Night Challenge za bizarnosti a potom si v pohode zapnú reality shows (Rozhovor) Samo Zvaný: Ľudia kritizujú Fight Night Challenge za bizarnosti a potom si v pohode zapnú reality shows (Rozhovor) 6. októbra 2024 o 12:30

Prednedávnom si hrala aj na festivale Hip Hop Žije. Akú si mala odozvu?Strašne som sa toho bála, pretože všetci si najskôr mysleli, že ja viem reálne hrať. Musela som im teda hneď na začiatku povedať, že nie som žiadna DJ-ka, aby nedošlo k nepochopeniu môjho konceptu. Osťo bol však veľmi zlatý a všetko zariadil tak, aby som z toho nemala stres. A čo sa týka samotného hrania, bolo to fajn, len celý čas som mala pocit, že tam je málo ľudí. Keby som bola hrala večer, mohla to byť ešte väčšia zábava.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Katka Vavrovicova (@katezinka_)

Púšťala si najmä slovenské rapové klasiky z prvej polovice nového milénia. Aký je tvoj „all time favourite“ slovenský rapový track?Cigánsky sen od Rytmusa.

Práve Rytmusa si púšťala najčastejšie. Vy už spolu máte spoločné humorné video. Ako to vzniklo? Kto oslovil koho?Rytmus videl jeden môj DJ set a pochopil, že som jeho najväčšia fanúšička na svete. Potom si pozrel aj nejaké moje videá, a keďže mu sadol môj humor, napísal mi. Ja som sa vtedy úplne opustila. Zrazu došiel ku mne a natočili sme video. Dúfam, že nie posledné.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Čo najšialenejšie spravila.
  • Prečo po expriateľovi hodila popolník.
  • Aké práce si vyskúšala v minulosti.
  • Aké správy jej písali blízki po tom, ako vyšlo najavo, že sa kamaráti s Fikim Sulíkom.
  • Či by v budúcnosti chcela skúsiť stand-up comedy.
  • Aký najbizarnejší hejt dostala.
  • Aký najbizarnejší kompliment dostala.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 162997 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Sleva 500 Kč při nákupu nad 1 250 Kč na lolipop.cz , Zľava 20 EUR pri nákupe nad 50 EUR na iSEXshop.sk alebo Životopis za pár minút s Kickresume ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia