Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Karloff.
18. júna 2024 o 10:30
Čas čítania 0:43
Sponzorovaný obsah

„Vyvážame viac ako 1,8 milióna kusov za rok, nájdeš nás aj na Taiwane.“ Boli sme sa pozrieť, ako sa vyrába TATRATEA (REPORTÁŽ)

ZAUJÍMAVOSTI REFRESHER VIDEO TATRATEA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Pozri si, ako sa vyrába ikonický alkoholický nápoj Slovenska.

Vieš o tom, že TATRATEA je tu s nami už 20 rokov? Tento slovenský alkoholický nápoj s ikonickými farebnými fľaškami ťažko prehliadneš na pultoch a poličkách podnikov. Preto spolu s naším moderátorom Kamilom Ondrášom sme šli zistiť, ako sa vlastne TATRATEA vyrába, a to priamo v budove Karloff.

Predtým než sme vôbec vstúpili dovnútra, museli sme si dať na seba biely plášť. V budove sa nám naskytol pohľad na miestnosť v kovových sudoch, kde sa lúhujú zmesi rôznych bylín. „Chuť má pripomínať, ako by si si doma lúhoval naozaj čierny čaj, ale extrémne dlho,“ vysvetľuje Kamilovi riaditeľ Karloffu Erik Semaňák.

Vieš o tom, že TATRATEA nájdeš až v 14 krajinách? Tento nápoj si nalejú nielen v blízkom zahraničí, ale aj na Taiwane. Vo výrobni denne naplnia až 15-tisíc kusov fliaš a ročne sa expeduje až 1,8 milióna.

Záverom našej „tour“ bola degustácia všetkých druhov TATRATEA. No a keďže pitie čaju s pálenkou je slovenskou tradíciou, priniesli nám túto kombináciu v horiacich keramických krčahoch. Ak si chceš pozrieť, ako prebieha kompletný proces výroby TATRATEA, celé video nájdeš na našom youtubovom kanáli.

Produkty TATRATEA
Domov
Zdieľať
Diskusia