Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2024 o 16:11
Čas čítania 0:38
Barbora Adamkovičová

Vilo Rozboril je na infúziách. Prezradil, čo mu komplikuje nakrúcanie ďalších epizód V siedmom nebi

FILMY A SERIÁLY TV JOJ ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Zdravotné problémy sa mu vraj opakujú už desaťročia.

„Je super mať manželku lekárku,“ napísal Vilo Rozboril k videu na sociálnej sieti, ktoré u jeho followerov vyvolalo rozruch. Moderátor obľúbenej relácie V siedmom nebi sa svojim fanúšikom prihovoril z lôžka napojený na infúzie. Za všetko vraj môže bolesť chrbta.

„Pred nejakými 30 rokmi, keď ma prvýkrát seklo v krížoch, mi doktor povedal, že to už budete mať navždy,“ objasnil. Podľa jeho slov sa mu zdravotné problémy neustále vracajú pre oslabený organizmus. „Tak, fasa... Mal pravdu. O hodinu mám ísť točiť prvý príbeh do Siedmeho neba pre tento rok. A ja sa tu zabávam s týmito hovadinami,“ dodal. Moderátora si na televíznych obrazovkách v rámci populárnej relácie mohol vidieť ešte v novembri minulého roka. 

Šokujúci príspevok komentovali mnohí moderátorovi fanúšikovia: „Nech ste čoskoro fit,“ napísal jeden z nich. „Najdôležitejšie je len, nech ste v poriadku, a určite všetko dobre dopadne,“ komentoval ďalší. Rozborilovi všetci vyjadrili podporu a prajú mu skoré uzdravenie. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vilo Rozboril (@vilorozboril)

Domov
Zdieľať
Diskusia