Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2024 o 10:30
Čas čítania 3:45
Richard Balog

Odhalené bradavky Belly Hadid či elegantná Selena Gomez. Toto sú TOP outfity z festivalu v Cannes

Odhalené bradavky Belly Hadid či elegantná Selena Gomez. Toto sú TOP outfity z festivalu v Cannes
Zdroj: Jacopo Raule/GC Images, Scott A. Garfitt/Invision/AP
MÓDA CANNES OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

77. ročník medzinárodného filmového festivalu v Cannes priniesol skvelé filmy aj nezabudnuteľné outfity.

Festival de Cannes alebo v preklade festival v Cannes patrí nielen medzi najsledovanejšie filmové, ale aj módne udalosti v roku. Atmosféru Azúrového pobrežia si chcú vychutnať zástupy celebrít vrátane hercov, herečiek, modeliek, športovcov či umelcov.

Inak to nebolo ani tento máj, keď na juh Francúzska prišli hviezdy ako Demi Moore, Selena Gomez, Bella Hadid, Bella Thorne, Izabel Goulart, Naomi Campbell, Elsa Hosk, Joe Alwyn, Nick Jonas či raper Tyga.

Pozri si TOP outfity z červeného koberca aj čarovných ulíc Cannes. 77. ročník bol jeden z najlepších a vybrať obmedzený počet vzhľadov bolo skutočne náročné. 

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, teniskách, celebritných outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Rozprávkový koberec na Met Gala 2024 priniesol takmer priehľadný outfit Jennifer Lopez, sexy Kardashianky aj štýlových mužov Rozprávkový koberec na Met Gala 2024 priniesol takmer priehľadný outfit Jennifer Lopez, sexy Kardashianky aj štýlových mužov 7. mája 2024 o 7:44

Bella Hadid

Zoznam otvárame pohľadom na modelku Bellu Hadid, ktorá patrí medzi pravidelných hostí v Cannes a tento rok ukázala niekoľko pôsobivých siluet. Najviac pozornosti na seba strhla v odvážnom, priehľadnom modeli šiat z kolekcie jeseň/zima 2024 od módneho domu Saint Laurent, keď odhalila vrchnú časť svojho tela. Hnedý model z jemnej látky s riasením a uzlami jej náramne pristal. 

Bella Hadid, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Scott A. Garfitt/Invision/AP

Bella Hadid vyzerá božsky takmer vo všetkom, čo si na seba oblečie, a to bez ohľadu na to, či ide o honosnú róbu alebo tepláky. V Cannes žiarila najmä na červenom koberci. Na fotografii nižšie má oblečené elegantné čierne šaty z ateliéru Versace, ktoré síce neodhaľovali toľko ako model s podpisom Saint Laurent, ale modelka vyzerá nádherne – aj vďaka úsmevu.

Ktorý z týchto lookov pristal 27-ročnej hviezde modelingu viac? 

Bella Hadid, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Daniel Cole/Invision/AP

Demi Moore

V perfektnom svetle sa ukázala aj Demi Moore, ktorá má sexepílu na rozdávanie aj vo veku 61 rokov. Herečka, ktorú môžeš poznať z filmov ako Duch či Striptíz, všetkých ohromila v modeli šiat Loewe v bielej farbe z hodvábneho džerseja s vyšívanými krištáľovými detailmi, rozparkom aj odhaleným chrbtom, aby ukázala ešte viac pokožky. 

Moore vyzerala na výročnom galavečere amfAR ako grécka bohyňa a celý vzhľad doplnila o luxusné šperky a skvelú vizáž.

Demi Moore, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Vianney Le Caer/Invision/AP

Naomi Campbell

Každá žena by chcela vyzerať v 54 rokoch tak dobre ako Naomi Campbell. Rodáčka z Londýna, ktorá je na vrchole modelingového priemyslu viac ako 30 rokov, nás očarila počas galavečera Women in Cinema. 

Hviezda prehliadkových mól zvolila odvážny model šiat z kolekcie jeseň/zima 2024 od madridského ateliéru Loewe. Jemná zelená farba v kombinácii s asymetrickými líniami, mäkkou látkou a kontrastným čiernym opaskom so zlatou sponou vyzerala fantasticky. O styling sa postaral Law Roach. 

Naomi Campbell, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Daniele Venturelli/Getty Images for Red Sea International Film Festival

Sienna Miller 

Slovami chvály a obdivu nebudeme šetriť ani v prípade atraktívnej manželky Kevina Costnera, ktorou je herečka Sienna Miller. 


Plavovláska ukázala na Azúrovom pobreží niekoľko fresh siluet, spomedzi ktorých sme vybrali túto od Schiaparelli. Miller si obliekla tvídové sako v neutrálnej farbe, pod ktorým bola nahá, baggy tmavomodré džínsy s kontrastným prešívaním a zlatú obuv. Výsledkom je veľmi sexy vzhľad, z ktorého sme nevedeli spustiť oči niekoľko dlhých minút. 

Sienna Miller, Cannes Film Festival 2024, Schiaparelli
Zdroj: Samir Hussein/WireImage

Carla Bruni

Hviezdou na červenom koberci bola v Cannes aj Carla Bruni, ktorá stavila na dlhú metalickú róbu s odhaleným dekoltom a urobila veľmi dobre. Atraktívny vzhľad podčiarkol výber luxusných šperkov aj vizáž, ktorá bývalej prvej dáme Francúzska náramne lichotila.

Carla Bruni, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Scott A. Garfitt/Invision/AP
Odporúčané
Outfity známych tvárí z týždňov módy: Kylie Jenner ukázala božské krivky, elegantná Rihanna či Pusha T a Gunna v luxusných kúskoch Outfity známych tvárí z týždňov módy: Kylie Jenner ukázala božské krivky, elegantná Rihanna či Pusha T a Gunna v luxusných kúskoch 29. januára 2024 o 11:45

Winnie Harlow & Kyle Kuzma

Za jeden z najkrajších párov na tohtoročnom filmovom festivale v Cannes môžeme pokojne označiť Winnie Harlow a Kyla Kuzmu. Modelka s vitiligom (autoimunitné ochorenie) a basketbalista prišli na červený koberec benefičného galavečera amfAR zladení na jednotku s hviezdičkou. 

Harlow zvolila sofistikované šaty v svetloružovom odtieni, v ktorých vynikli jej dlhé nohy aj štíhla postava, zatiaľ čo hviezdny basketbalista stavil na biely oblek so širokými nohavicami. Nevynechal ani náhrdelníky, náušnice či štýlové slnečné okuliare. 

Winnie Harlow, Kyle Kuzma, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Eamonn M. McCormack/Getty Image for DraftKings

Joey King

Svoju premiéru na filmovom festivale v Cannes má za sebou herečka Joey King, ktorá na Azúrovom pobreží predviedla dvojicu perfektných siluet. 

My sme sa rozhodli pre outfit, v ktorom prišla na premietanie filmu La Plus Precieuse Des Marchandises. 24-ročná herečka, ktorú môžeš poznať zo seriálu Odhalení alebo filmu Bullet Train s Bradom Pittom, mala na sebe oblečené dlhé šaty od značky Cong Tri, ktoré boli elegantné a sexy zároveň. Jej hruď a trup pokrývali splývavé kúsky hodvábnej modrej látky, zatiaľ čo priehľadný vzhľad odhaľoval jej nohy a brucho. Modrá látka bola zároveň zdobená malými striebornými šperkami, čo šatám dodalo peknú žiarivú štruktúru.

Joey King, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Marc Piasecki/FilmMagic

Selena Gomez

V nádhernom prostredí Cannes ukázala niekoľko zaujímavých outfitov na červenom koberci aj Selena Gomez. Naše srdcia však najviac plesali pri pohľade na 31-ročnú hudobnú aj hereckú hviezdu v tejto bielej siluete, ktorá nás vrátila v čase o niekoľko desaťročí. 

Mäkký sukňový kostým z jemného úpletu zdobili výrazné gombíky. Chválime aj výber doplnkov v podobe bielych slnečných okuliarov, kabelky s jemným farebným akcentom aj elegantnú obuv s remienkami na vysokých podpätkoch.

Selena Gomez, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Jacopo Raule/GC Images

Joe Alwyn

Spomedzi mužov nás najviac zaujal herec Joe Alwyn, ktorý počas fototermínu k filmu Kinds of Kindness predviedl tento elegantný a zároveň ležérny vzhľad ako vystrihnutý z magazínu Vogue. 32-ročný Brit si obliekol prúžkovaný oblek v bielo-čiernej schéme, ktorý doplnil o čiernu košeľu, výrazný opasok so striebornými prvkami, hodinky a čierne kožené čižmy.

Takto si predstavujeme moderný mužský outfit do spoločnosti v roku 2024. 

Joe Alwyn, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Scott A. Garfitt/Invision/AP

Svoj najlepší look Alwyn predviedol ešte na letisku v Nice, keď bol od hlavy po päty oblečený v modeloch s podpisom módneho domu Bottega Veneta. Polokošeľu v svetločervenom odtieni s vintage efektom zladil s klasickými džínsami, pohodlnou obuvou a veľkou nákupnou taškou s charakteristickým prešívaním. Takto môžeš vyraziť do ulíc aj ty a budeš hviezdou. 

Joe Alwyn
Zdroj: Marc Piasecki/GC Images for Bottega Veneta

Nick Jonas

Klobúk dole skladáme aj pred spevákom Nickom Jonasom, ktorý v Cannes ukázal, že má skvelý módny vkus. Na 30. ročník galavečera amfAR prišiel v krémovom saku a čiernych nohaviciach z dielní Ralph Lauren. Baví nás aj klasický čierny motýlik či luxusná brošňa z klenotníctva Bvlgari v cene auta. 

Nick Jonas, Cannes Film Festival 2024, Ralph Lauren
Zdroj: Eamonn M. McCormack/Getty Images
Odporúčané
11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 27. marca 2024 o 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia