Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2024, 13:50
Čas čítania 0:31
Barbora Adamkovičová

FOTO: Česká speváčka mala autonehodu, takmer prišla o život. Fanúšikom poslala odkaz zo sanitky

HUDBA AUTONEHODA ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

Terezu Kerndlovú aj s manželom odviezla sanitka. Na sociálnej sieti zverejnila hrozivé zábery z dopravnej nehody.

Česká speváčka Tereza Kerndlová dnes ráno šokovala svojich sledujúcich. Zverejnila totiž fotografiu, na ktorej leží pripútaná k nosidlám v sanitke, po ktorej nasledovali hrôzostrašné zábery z autonehody. Tvrdí, že s manželom takmer prišla o život. Fanúšikov však ubezpečila, že neutrpela vážnejšie zranenia.

„Táto pracovná cesta nás skoro stála život,“ napísala. Ďalej dodala, že s manželom vyviazli z nehody „len“ s pomliaždeninami a so zablokovanou chrbticou. Česká speváčka sa poďakovala českým záchranným zložkám a ich pohotovému prístupu. Podľa jej slov mali šťastie v nešťastí práve vďaka ich „veľkému a bezpečnému vozidlu“.

Na záberoch z nehody vidno ich volvo, ktoré malo škodu hlavne na zadnej časti. O čosi horšie však dopadlo auto druhého účastníka nehody – biela Škoda Fabia, ktorá skončila s úplne zdemolovaným predkom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Kerndlova (@terezakerndlova)



Domov
Zdieľať
Diskusia