Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. apríla 2024, 10:10
Čas čítania 0:29
Radoslava Juračková

Leonardo DiCaprio a Jennifer Lawrence by mali v novej snímke stvárňovať manželov Sinatrovcov. Pripravuje sa biografia umelca

FILMY A SERIÁLY LEONARDO DICAPRIO NAJOČAKÁVANEJŠIE FILMY NOVÉ FILMY
Uložiť Uložené

Kultový režisér Martin Scorsese v súčasnosti plánuje nové projekty. Jedným z nich je biografia Franka Sinatru, ktorá má podľa prvotných informácií hviezdne obsadenie.

Scorsese má v hľadáčiku dva filmové námety. Jedným z nich je film o Ježišovi a druhým je biografia uznávaného umelca Franka Sinatru. Oscarový herec Leonardo DiCaprio by mal v novom filme stvárňovať práve tohto slávneho speváka. Po jeho boku sa má objaviť herečka Jennifer Lawrence, potvrdil to zdroj pre Variety.

Frank SinatraFrank Sinatra
Zobraziť galériu
(2)

Nakrúcanie musí schváliť Sinatrova dcéra

Zdroj opísal pre Variety námet filmu a dejovú líniu, ktorou sa má nová snímka uberať. „Práva a imanie umelca má v rukách jeho dcéra Tina Sinatra, zatiaľ nám nedala požehnanie na natáčanie filmu.“

Režisér sa však už ponoril do prípravného procesu bez ohľadu na schválenie Sinatrovej dcéry. Začal práve výberom hercov a manželský pár Sinatrovcov si zahrá hviezdne duo DiCaprio a Lawrence. Tá bude stvárňovať umelcovu druhú manželku Avu Gardner.

Domov
Zdieľať
Diskusia