Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. apríla 2024, 16:44
Čas čítania 0:53
Radka Klučárová

Vagovič bude diskutovať so Separom aj s Alexandrom Bártom

OSOBNOSTI ALEXANDER BÁRTA SEPAR SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

V spoločnosti v posledných týždňoch rezonuje téma volieb a vyjadrenia známych osobností. Novinár Marek Vagovič si do svojich diskusií na tieto témy pozval herca Alexandra Bártu aj rapera Separa. S každým z nich bude diskutovať zvlášť.

Novinár Marek Vagovič si do svojich live šou Backstage pozval herca Alexandra Bártu a rapera Separa. S každým bude diskutovať separátne, jeden na jedného.

V dvoch častiach sa porozprávajú o viacerých aktuálnych témach vrátane slobody slova, vplyvu a zodpovednosti známych ľudí, aj o vyjadreniach umelcov k politike. 

Diskusie sa uskutočnia v bratislavskom Luna Bare. V spoločnosti v posledných týždňoch rezonuje téma volieb a najmä vyjadrenia niektorých známych osobností v prospech prezidentského kandidáta. Nedávno sa prevalila aj Separova kauza využívania sfalšovaného dokumentu.

Kauzy slovenských influencerov

S viacerými influencermi po vyjadrení podpory Petrovi Pellegrinimu firmy prerušili lukratívne spolupráce. Na politické vyjadrenia doplatila aj Jasmina Alagič a MMA zápasník Attila Végh. S Alagič stopla plánovanú spoluprácu džúsová firma Rauch. Attila Végh prišiel o spoluprácu s automobilkou Renault. Obaja sa oháňali slobodou slova a šikanou pre podporenie svojho favorita. 

Odporúčané
Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník 11. apríla 2024, 16:30

Vlna kritiky sa v posledných dňoch valila aj na Separa, ktorý jazdil na luxusnom BMW so sfalšovanou úradnou výnimkou na parkovanie na zákaze. Rovnaký dokument využívala aj jeho priateľka Cynthia a prípadom sa začala zaoberať polícia. 

Polícia obvinila troch mužov z falšovania výnimiek na parkovanie. V prípade preukázania viny hrozí 30-ročnému Martinovi S., 20-ročnému Patrikovi H. a 29-ročnému Christiánovi V. trojročné väzenie. Podľa zdrojov z prostredia krajskej polície v Bratislave skupina mužov falošnú výnimku sprostredkovala aj raperovi Separovi.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Vagovič (@marekvagovic)

Späť
Zdieľať
Diskusia