Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. apríla 2024, 11:16
Čas čítania 0:28
Karolína Uličná

Známy šéfkuchár Martin Novák priznal zdravotné problémy. Komplikujú mu aj účinkovanie v šou Na nože

OSOBNOSTI NA NOŽE TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Šéfkuchár schudol 10 kíl. Priznal, že na ochutnávky jedál si so sebou berie tabletky, trápia ho totiž tráviace problémy.

Okrem účinkovania v tejto šou má za sebou aj šesť tanečných kôl v Let’s Dance a vedie aj svoju vlastnú reštauráciu Sogu neďaleko Slavína v Bratislave. 

Odporúčané
Známy podnik z relácie Na nože trápil neuveriteľný zápach, ľudia sa preň otáčali vo dverách. Majiteľ už vie, čo ho spôsobuje Známy podnik z relácie Na nože trápil neuveriteľný zápach, ľudia sa preň otáčali vo dverách. Majiteľ už vie, čo ho spôsobuje 15. marca 2024, 9:16

V rozhovore pre Markízu priznal, že aj vďaka tanečnej šou schudol viac ako desať kilogramov. Život mu komplikuje problém so žlčníkom a iné tráviace ťažkosti, ktoré sú pri výkone jeho práce v kuchyni obrovskou príťažou, keďže v práci ochutnáva množstvo jedál.

„Musím si dávať pozor na to, čo jem. Je to náročné pri mojej práci, tabletky na trávenie mám vždy nachystané bokom,“ hovorí v Teleráne. V osobnom živote drží viaceré diéty.

Novák rád experimentuje a v reštaurácii používa len lokálne ingrediencie.
Novák rád experimentuje a v reštaurácii používa len lokálne ingrediencie. Zdroj: Tv Markíza

Šou Na nože, v ktorej je Martin Novák hlavnou postavou, má dvanásť častí a stáva sa z nej jedna z najsledovanejších na Markíze.

Domov
Zdieľať
Diskusia