Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. apríla 2024, 17:30
Čas čítania 5:00
Richard Balog

TOP 8 párov tenisiek, na ktorých môžeš v apríli zarobiť. V predaji budú cool modely Nike, Asics aj New Balance

TOP 8 párov tenisiek, na ktorých môžeš v apríli zarobiť. V predaji budú cool modely Nike, Asics aj New Balance
Zdroj: New Balance
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Ak miluješ limitované vyhotovenia, pozorne čítaj ďalej. Prídeš si na svoje.

Tenisky ovládli svet streetwearu aj high fashion a ponúkajú možnosť zarobiť si stovky eur. V apríli bude v predaji množstvo limitovaných kúskov z dielní Jordan Brand, Nike, Asics alebo New Balance, ktoré majú vysoký potenciál zisku na sekundárnom (resell) trhu v blízkom čase.

Pozri si 8 najatraktívnejších vyhotovení retro basketbalových siluet, úplných teniskových noviniek aj zvučných spoluprác, o ktoré bude enormný záujem resellerov. 

Niektoré z týchto informácií zatiaľ nie sú oficiálne potvrdené priamo od značiek, ale pochádzajú z rôznych uniknutých zdrojov, čo znamená, že detaily sa ešte môžu zmeniť. Rovnako môžu do zoznamu pribudnúť ďalšie zaujímavé páry tenisiek. 

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, novinkách, celebritných outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Outfit check na Pasienkoch: Prvý rad na basketbale pripomínal módnu šou, ovládol ho Yaksha aj Radko z Ruže pre nevestu Outfit check na Pasienkoch: Prvý rad na basketbale pripomínal módnu šou, ovládol ho Yaksha aj Radko z Ruže pre nevestu 1. apríla 2024, 12:00

Nike Alphafly 3 „Volt“ 4. 4. 2024

Zoznam otvárame horúcou novinkou z dielní spoločnosti Nike, ktorá osloví všetkých bežcov na dlhé vzdialenosti. Špičková bežecká obuv je vybavená pokročilou technológiou peny ZoomX, ktorá ponúka bezkonkurenčnú návratnosť energie a tlmenie.

Vďaka výraznému farebnému vyhotoveniu volt a concord tenisky poskytujú nielen špičkový výkon, ale zaručujú aj štýlový vzhľad. Ľahký zvršok poskytuje priedušnosť a pohodlie, zatiaľ čo odolná gumová podrážka zaručuje výnimočnú trakciu na akomkoľvek povrchu.

Zaži bezkonkurenčnú rýchlosť a obratnosť vďaka tejto neprehliadnuteľnej bežeckej siluete. Retail tenisiek Nike Alphafly 3 „Volt“ bol 285 dolárov, pričom v ponuke StockX sú aktuálne k dispozícii od 350 dolárov. 

Nike Alphafly 3
Zdroj: Nike

Nike Hot Step Terra 2 „Total Orange“ x NOCTA 4. 4. 2024

Plný počet bodov udeľujeme aj ďalšej novinke v produktovom portfóliu Nike, a to konkrétne kúsku, ktorý navrhol raper Drake pod hlavičkou vlastnej odevnej línie NOCTA. Kanadský interpret ukázal prvý raz tenisky Nike Hot Step Terra 2 s podtitulom „Total Orange“ počas koncertného turné  It’s All A Blur v lete 2023 a ihneď zaujali všetkých sneakerheadov.

Druhá edícia modelového radu Hot Step Terra je inšpirovaná tvarmi bežeckej obuvi a basketbalových tenisiek z deväťdesiatych rokov a vyznačuje sa objemnou siluetou a plynulými líniami. V žiarivej oranžovej farbe obuv kombinuje priedušnú sieťovinu s prekrytím zo syntetickej kože pre futuristický vzhľad. Chrómové akcenty zdobia mini odznaky Nike a prekrytie TPU v strednej časti chodidla. Logo značky NOCTA na jazyku zdôrazňuje exkluzivitu spolupráce, zatiaľ čo penová medzipodrážka s odpružením Air sľubuje štýl aj maximálnu funkčnosť.

Retail týchto oranžových tenisiek je stanovený na 200 dolárov. Ak sa ti podarí kúpiť zaujímavú veľkosť, zarobiť môžeš desiatky eur. My by sme ich však s radosťou privítali v zbierke. 

Nike Hot Step Terra 2, NOCTA
Zdroj: Nike

Asics GT-2160 „Cream/Bamboo“ – 5. 4. 2024

Zastúpenie v tohtomesačnom zozname má aj ikonický japonský dodávateľ športových potrieb Asics. 

Pozri si modelový rad Asics GT-2160 v schéme „Cream/Bamboo“, ktorý je pre nás stelesnením trendy mestskej obuvi v roku 2024. Nové zeleno-bielo-strieborné stvárnenie má kultový dizajnový jazyk dedičstva týchto bežeckých tenisiek a disponuje kľúčovými prvkami, ako je elegantná športová estetika a zvlnené tvarovanie prednej časti chodidla. Táto kombinácia vytvára industriálny vzhľad, ktorý sa stretáva s pokročilými tlmiacimi technológiami vrátane Gel™.

Tenisky sú v predaji od 5. apríla za 180 dolárov, čo je veľmi férová cena pri pohľade na použité materiály, kvalitné spracovanie a originálny vzhľad. Skvelá voľba na letné mesiace.

Asics GT-2160
Zdroj: A Ma Maniére

Air Jordan 4 Retro W „Vivid Sulfur“ 6. 4. 2024

Slovami chvály nebudeme zbytočne šetriť ani v prípade ďalšieho atraktívneho vyhotovenia retro basketbalových tenisiek Air Jordan 4 Retro s prívlastkom „Vivid Sulfur“, ktorý je k dispozícii v ženskom veľkostnom číslovaní. 

Vedenie spoločnosti Jordan Brand sa postupne pripravuje na oslavu 35. výročia od prvého vyrobeného modelu Air Jordan 4 a exkluzívna verzia „Vivid Sulfur“ s čistým bielym základom z kože v kontraste so žiarivými žltými a čiernymi akcentmi je perfektným začiatkom. Obuv má všetky svoje charakteristické prvky vrátane priedušných sieťovinových panelov či veľkých koruniek na šnúrky. 

Tenisky budú v predaji od 6. apríla, napríklad v online obchode Sneaker Politics, pričom retail je stanovený na rovných 200 dolárov, čo je štandardná cena za modely s logom Jumpmana. 

Air Jordan 4 Retro „Vivid Sulfur“
Zdroj: Sneaker Politics
Odporúčané
Streetwear je cool aj v roku 2024. Toto je 8 neopozeraných značiek, ktoré musíš vlastniť Streetwear je cool aj v roku 2024. Toto je 8 neopozeraných značiek, ktoré musíš vlastniť 28. marca 2024, 15:30

Nike Book 1 Premium „Haven“ 6. 4. 2024

Pozornosť všetkých sneakerheadov aj hráčov basketbalu sa pokúsi získať aj hviezdny Devin Booker z tímu Phoenix Suns, ktorý dostal prvú signature siluetu s logom Nike. 

Tenisky Nike Book 1 Premium v tmavých tónoch s označením „Haven“ vzdávajú hold Bookerovmu najlepšiemu priateľovi – 60-kilovému psovi menom Haven. Mramorované logo swoosh pripomína jeho tmavohnedé oči, zatiaľ čo čierny základ pripomína jeho pružnú srsť. Tenisky sú vyrobené z materiálov, ktoré sú inšpirované pracovným oblečením, ako je napríklad plátno a odolný keper, spájajú semiš a kožené akcenty pre väčšie spevnenie.

Cool športová obuv v originálnom vyhotovení je v predaji od 6. apríla za 140 dolárov cez aplikáciu SNKRS od značky Nike. Z nášho pohľadu ide o jedny z najatraktívnejších signature basketbalových tenisiek v posledných rokoch. 

Nike Book 1 Premium
Zdroj: Nike

New Balance M1000 „Silver Metallic“  24. 4. 2024

Chýbať nesmú ani metalické rakety s charakteristickým rukopisom spoločnosti New Balance, a to konkrétne retro bežeckému modelu s číselným označením 1000, ktorý prvýkrát uzrel svetlo sveta ešte v roku 1999. 

Návrat tohto revolučného kúska je prácou návrhára menom Joe Freshgoods, ktorý predstavil vlastné verzie tohto kultového modelu v priebehu marca. Tentoraz mieri na pulty obchodov vyhotovenie s podtitulom „Silver Metallic“, do ktorého sme sa zamilovali prakticky na prvý pohľad. Model je vyrobený z čiernej sieťoviny a má strieborné kožené prekrytia, ktoré dodávajú obuvi výnimočnosť. Logo, podšívka, päty aj podrážka sú zvýraznené čiernou farbou, čím upozorňujú na strieborné prekrytia. Strieborná zasahuje aj štítky na jazyku, zatiaľ čo písmeno N je zvýraznené čiernou farbou. Tenisky sedia na krémovej medzipodrážke a čiernej podrážke, ktorá dotvára retro dizajn.

Tenisky New Balance M1000 v metalickej striebornej schéme budú v predaji od 24. apríla v online obchode americkej firmy za 170 eur, ako uvádza Hypebeast. Uchmatneš si svoju veľkosť? 

New Balance 1000 „Silver Metallic“
Zdroj: New Balance

Air Jordan 3 Retro W „Georgia Peach“ 27. 4. 2024

Vedenie spoločnosti Jordan Brand vydá v priebehu najbližších týždňov a mesiacov niekoľko fresh verzií legendárnej siluety Air Jordan 3 Retro. V závere apríla sa môžeš tešiť na veľmi sofistikovanú farebnú schému „Georgia Peach“, ktorá bude dostupná v ženskom veľkostnom číslovaní. 

Táto svieža edícia retro basketbalovej legendy kombinuje príjemnú farebnú paletu bielej, cementovej sivej a antracitovej farby. Obuv má biely kožený zvršok s obvyklým perforovaním na členku a priehlavku. Charakteristický dizajn je obohatený o atraktívne akcenty v antukovo oranžovom odtieni na medzipodrážke, podpise Jumpman na jazyku a očkách, čo evokuje rozkošný vzhľad šťavnatej broskyne. Odolná gumová podrážka v sivej farbe so vzorom cementu dopĺňa vzhľad s viditeľnou technológiou Air v medzipodrážke.

Ak sa ti tenisky Air Jordan 3 Retro W „Georgia Peach“ páčia, nastav si upozornenie na 27. apríl a odlož si bokom rovných 200 dolárov.

Air Jordan 3 Retro W „Georgia Peach“
Zdroj: Nike

Air Jordan 4 Retro „Military Blue/Industrial Blue“ 27. 4. 2024

Záver zoznamu najlepších teniskových releasov v apríli patrí siluete, ktorá je v posledných mesiacoch veľkým hitom – Air Jordan 4 Retro. V závere mesiaca bude v obchodoch a cez aplikáciu SNKRS k dispozícii schéma s prívlastkom „Military Blue/Industrial Blue“, ktorá je postavená na bielom koženom základe s kontrastnými modrými prvkami vrátane loga Jumpman na jazyku a Nike na päte.

Vyhotovenie „Military Blue/Industrial Blue“ je v ponuke prvýkrát po dlhých dvanástich rokoch, a bude jedným z najvyhľadávanejších modelov roku 2024. Tenisky prichádzajú v prémiovom koženom zvršku so sivým semišom cez špicu. Výrazné modré odlesky sa objavujú na paneloch z priedušnej sieťoviny a na plastových korunkách šnúrok.

Retail tenisiek Air Jordan 4 Retro „Military Blue/Industrial Blue“ je stanovený na 215 dolárov, pričom cena cez resell bude možno dvojnásobná. Či už si sneakerhead, alebo si chceš trochu prilepšiť, tieto basketbalové retro krásky musíš mať. 

Air Jordan 4 Retro „Military Blue/Industrial Blue“
Zdroj: Nike
Okrem týchto 8 párov tenisiek očakávame v priebehu apríla v predaji aj ďalšie zaujímavé novinky od značiek Converse, Adidas, Reebok či Puma, ktoré si v správny čas predstavíme.
Odporúčané
TOP outfity známych tvárí za tisíce eur: Dalyb oblečený podľa vzoru Playboia Cartiho, štýlový Yaksha aj Dominika Cibulková TOP outfity známych tvárí za tisíce eur: Dalyb oblečený podľa vzoru Playboia Cartiho, štýlový Yaksha aj Dominika Cibulková 6. apríla 2024, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia