Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. marca 2024, 17:07
Čas čítania 0:48
Radka Klučárová

Jedna z dvojhlavých siamských dvojičiek sa vydala. Ľudia v komentároch sestry hejtujú a pýtajú sa na ich sexuálny život

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

V túžbe vydať sa jednej zo sestier nezabránil ani fakt, že s dvojičkou sa delí o jedno telo.

Siamské dvojčatá, sestry Abby a Brittany Henselové sa preslávili v reality šou „Abby a Brittany“, v ktorej diváci nahliadli do ich súkromia. Napriek tomu, že sa delia o jedno telo, dokážu cestovať, šoférovať, vyštudovali a dokonca sa zamestnali. 

Ako v stredu informoval portál Today, jedna zo sestier, Abby, sa v roku 2021 vydala. 34-ročná učiteľka si vzala zdravotného brata a armádneho veterána Josha Bowlinga. Na sociálnych sieťach zverejnili zábery zo svadby. 

Lekári im pri narodení nedávali veľkú šancu na prežitie a rodičia odmietli operáciu na ich oddelenie. Siamské dvojičky majú už viac ako 34 rokov spoločný krvný obeh a všetky orgány od pása dole. Abby dokáže ovládať pravú stranu a Brittany ovláda ľavú časť tela.

Po informácii o svadbe jednej zo sestier sa na nich zniesla vlna kritiky. Ľudí začalo zaujímať, ako vyzerá ich manželský a sexuálny život. Sestry tvrdia, že aj napriek tomu, že sú zrastené telom, každá z nich je celkom iná. Dvojčatá dokonca avizovali, že v budúcnosti plánujú mať deti, píše portál Unilad.

Domov
Zdieľať
Diskusia