Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2014, 17:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Korytnačky Ninja ožívajú s Megan Fox v nádejnom traileri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Michael Bay prináša remake Korytnačiek Ninja. V krátkosti povedané. Prvý teaser trailer vyzerá nádejne a my si tak môžeme nostalgicky zaspomínať na detstvo.

Korytnačky Ninja ožívajú s Megan Fox v nádejnom traileri

Dlho očakávaný výzor a samotné korytnačky v pohybe máme konečne tu. Michael Bay ako producent a Jonathan Liebesman ako režisér ponúkajú prvý teaser trailer. Vidíme Megan Fox ako April a samozrejme aj úžasnú štvoricu bratov: Donatella, Michelangela, Raphaela a Leonarda ako majstrov ninja. Tí, keď vyjdú z kanála zistia, že sú predurčení na to, aby zabránili Trhačovi a jeho klanu Foot v tyranizovaní mesta. CGI vyzerá celkom dobre a nemôžem sa netešiť na bláznivú akciu ninja korytnačiek tak, ako ich poznáme. Záhadným znova ostáva ich zrod. V počiatkoch mali byť stvorené podľa originálneho príbehu, neskôr už z nich mali byť mimozemšťania a podľa zverejnených záberov sa zdá, že sa opäť vraciame takpovediac k základom. Tak či tak, nevyzerá to vôbec tak zle, ako som sa obával a trochu sa na to aj začínam tešiť, vy azda nie? V kinách od 14. augusta.

Domov
Zdieľať
Diskusia