Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2024, 12:13
Čas čítania 0:28
Radka Klučárová

Tom Cruise má zákaz kúpiť si Bugatti. Všetko spôsobila bizarná situácia na červenom koberci

OSOBNOSTI SPRÁVY ZO SVETA TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Za všetko môže jeho rozpačitý príchod na červený koberec z roku 2006.

Hollywoodsky herec Tom Cruise má do konca života zákaz kupovať si luxusné Bugatti. Dôvod je poriadne bizarný. Ako informuje portál LADbible, problémom nie je vysoká cena ani drahá údržba športového auta. 

Odporúčané
Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner 24. júla 2022, 9:30

Filmová hviezda nemôže luxusnú automobilovú značku vlastniť pre rozpačitú situáciu z roku 2006, ktorá sprevádzala jeho príchod na červený koberec pred premiérou filmu Mission Impossible 3.

Tom Cruise
Zdroj: Flickr

Na slávnostnú udalosť Cruise aj so svojou vtedajšou manželkou Kate Holmes prišiel na luxusnom Bugatti Veyron. Trápna chvíľa nastala v momente, keď sa snažil otvoriť dvere na strane spolujazdca, kde sedela jeho manželka. 

Problém s otvorením dverí síce trval krátko, no zdá sa, že francúzska automobilka sa cez túto „potupu“ nedokázala preniesť, a hercovi odvtedy udelila zákaz kúpiť si ich automobil.

Domov
Zdieľať
Diskusia