Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s The Streets.
20. marca 2024, 13:30
Čas čítania 1:12

Bude to boj. Basketbalový klub Inter Bratislava sa postaví proti šampiónom a lídrom Niké SBL

ŠPORT BASKETBAL ŠPORT
Uložiť Uložené

„Interisti“ privítajú svojho súpera už 20. marca v hale Pasienky.

Na Pasienky prichádza majster a aktuálny líder Niké SBL. Inter Bratislava, úspešný slovenský mužský basketbalový klub, totiž v stredu 20. marca od 18.00 hod. privíta v parádne vynovenej hale na Pasienkoch ambicióznych levických Patriotov, šampiónov posledných dvoch ročníkov najvyššej súťaže. Lístky si kúpiš cez web Bkinter alebo Gopassarena. Jedna vstupenka ťa vyjde 8 eur.

Levickí Patrioti sú súperi, ktorí sa pravidelne zúčastňujú vo FIBA Europe cupe. Na nedávnom Česko-slovenskom pohári skončili druhí, pretože ich premohol český gigant Basketball Nymburk. Inak povedané: silnejší a atraktívnejší súper už v zostávajúcich kolách základnej časti sezóny 2023/24 na Pasienky pravdepodobne nepricestuje.

Inter tohto súpera v aktuálnom ročníku ešte nezdolal, ale nebol od toho ďaleko. Konfrontácia bude o to pikantnejšia. Na prvý vzájomný duel na začiatku ročníka by radšej zabudli, keďže zápas pre nich skončil 43 : 79.

Lístky na inter bratislava vs Patrioti levice

V novembri na domácej pôde predviedli diametrálne odlišný výkon. Nebyť necitlivého rozhodnutia jedného z rozhodcov, ktorý v záverečných okamihoch videl a odpískal kontroverzný faul (o ktorom sú dodnes mnohí presvedčení, že vôbec nebol), mohli Bratislavčania získať skalp majstra. Naposledy v januári v Leviciach doplatil Inter Bratislava na slabší výkon v tretej perióde, a hoci hrýzli až do konca, prehru 89 : 96 už neodvrátili.

basketbal
Zdroj: ZETAK

Jedno je však isté, kým naposledy proti Nitre to na Pasienkoch bola po väčšinu času ofenzívna exhibícia, teraz to bude urputný boj. Chalani pod vedením kouča Danila Rakočeviča veria, že fanúšikovia ich v tom nenechajú samotných, ale poženú ich vpred. Medzi nimi celkom isto nebudú chýbať ani známe tváre – niektoré sediace v „Celebrity Row“, iné „inkognito“ na tribúnach ikonickej arény. 

Neboj sa prísť na Pasienky aj o čosi skôr. Pozrieš si halu, dáš si niečo dobré v bufete, stretneš sa s priateľmi alebo si odskočíš kúpiť merch tímu. Počas prestávok sa rozhodne nudiť nebudeš, pretože ich vyplní atraktívny sprievodný program.

Domov
Zdieľať
Diskusia