Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2024, 15:40
Čas čítania 0:53
Radka Klučárová

Googlil si, ako zabiť nového frajera svojej ex. Hoci zmazal históriu, zatkli ho

NEWS SPRÁVY ZO SVETA VRAŽDA VZŤAHY
Uložiť Uložené

Hrozí mu doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia.

Američana Jesseho Alvareza odsúdili za vraždu snúbenca svojej bývalej priateľky. Žiarlivosť a neschopnosť vyrovnať sa s rozchodom viedla u 33-ročného muža k prenasledovaniu expartnerky aj jej nového priateľa a vyvrcholila šiestimi smrteľnými výstrelmi, píše portál Complex s odvolaním sa na miestne médiá.

Alvarez sa dozvedel o zásnubách 37-ročného učiteľa katolíckej školy Maria Fierra s jeho bývalou priateľkou Amy Gembarou. Žiarlivec sa dokonca uchádzal aj o prácu v rovnakej škole, kde učil jeho sok. Vyhodili ho však hneď v prvý deň, niekto ho totiž spoznal na bezpečnostnom letáku rozmiestnenom po areáli školy.

Na Googli zisťoval, ako vraždiť

Podľa obžaloby všetky dôkazy nasvedčujú tomu, že muž brutálnu vraždu plánoval. Po tom, čo sa o zásnubách dozvedel, začal navštevovať strelnicu. Na Googli dokonca vyhľadával témy Ako zabiť snúbenca svojej bývalej? Čo urobí žena so zásnubným prsteňom, ak muž zomrie? či dokonca Ako odstrániť vyhľadávanie Google histórie? 

Google, vyhľadávanie
Zdroj: Pexels

Partnerku vraj chcel ochrániť od závislosti

Alvarez Fierra zavraždil 1. februára 2021, len pár týždňov po zásnubách. Napriek viacerým dôkazom odsúdený stále tvrdí, že je nevinný a muža zastrelil v sebaobrane počas toho, ako sa v súboji snažil brániť. Teraz mu hrozí doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia.

Odporúčané
Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli 24. apríla 2024, 9:30

Vo výpovedi uviedol, že sa svoju priateľku snažil ochrániť pred závislosťou od alkoholu, s ktorou v minulosti bojovala. Tento „ochranný pud“ vraj uňho spustil príspevok na sociálnych sieťach, na ktorom Gembara a Fierro popíjajú alkohol.

strelnica, zbraň, strelec
Zdroj: Wikimedia Commons
Domov
Zdieľať
Diskusia