Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2024, 20:58
Čas čítania 0:46
Samuel Valent

Luxusný športhotel Petra Sagana hľadá zamestnancov. Zverejnili požadované pozície aj plat

ZAUJÍMAVOSTI PETER SAGAN PRÁCA
Uložiť Uložené

Hľadajú zamestnancov na pozíciu chyžnej/upratovačky a recepčnej.

Trojnásobný majster sveta Peter Sagan v roku 2023 otvoril luxusný športový a relaxačný komplex s hotelom a reštauráciou, ktorý nesie názov SP Resort. Hotel disponuje 13 klimatizovanými izbami, reštauráciou s terasou, kaviarňou, wellnesscentrom aj fitnes. Na priestrannej záhrade môže bez problémov pristáť aj vrtuľník.

Ako upozornil portál Žilinák.sk, SP Resort nedávno na Facebooku zverejnil inzerát s ponukou práce na pozíciu chyžnej/upratovačky. V inzeráte záujemkyniam o prácu v luxusnom rezorte ponúkajú nástupný plat 5 eur na hodinu. Pracovný čas je rozvrhnutý od 8.00 do 16.00 h.

Odporúčané
FOTO: Peter Sagan otvára v Žiline luxusný rekreačný komplex. Na záhrade pristane aj vrtuľník FOTO: Peter Sagan otvára v Žiline luxusný rekreačný komplex. Na záhrade pristane aj vrtuľník 2. júla 2023, 20:00

Hľadajú aj recepčnú

SP Resort na portáli Profesia.sk už dávnejšie zverejnil aj inzerát na pracovnú pozíciu recepčnej, ktorý je stále aktívny. Výška mesačnej mzdy závisí od individuálnych skúseností a od pracovného zaradenia. Začína sa však od 7 eur na hodinu.

Úlohou recepčnej má byť podľa ponuky hlavne starostlivosť o hostí, vybavovanie rezervácií, príprava cenových ponúk pre hostí, práca s pokladňou a správne zúčtovanie hostí, ako aj kontrolovanie stavu izieb, udržiavanie poriadku a čistoty.

Ponúkajú aj zamestnanecké výhody, ako je napríklad možnosť ubytovania, zabezpečené stravovanie priamo v prevádzke, zľavy na produkty a služby spoločnosti či možnosť ďalšieho profesionálneho rozvoja a rastu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SP resort (@sp.resort)

 

Domov
Zdieľať
Diskusia