Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. marca 2024, 8:20
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Nové fantasy na Netflixe je obrovským hitom: Avatar dostane ešte 2 série, ktorými tvorcovia ukončia príbeh

Nové fantasy na Netflixe je obrovským hitom: Avatar dostane ešte 2 série, ktorými tvorcovia ukončia príbeh
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY AVATAR: THE LAST AIRBENDER
Uložiť Uložené

Netflix odklepol posledné dve série svojho najnovšieho fantasy hitu Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender zaznamenal na Netflixe extrémne veľký úspech. Populárny fantasy animák mal tri série, po ktorých tvorcovia príbeh uzatvorili. Rovnako tak tomu bude aj na Netflixe, ktorý práve odklepol ďalšie dve a zároveň posledné série. Nie je známe, či budú mať tiež len po osem epizód, ale ako sme písali v recenzii, seriálu by prospelo, keby ich bolo desať. 

Odporúčané
Aké nové hry vychádzajú v marci 2024? Prekvapí najmä RPG, ktoré by malo prekonať Skyrim aj Starfield Aké nové hry vychádzajú v marci 2024? Prekvapí najmä RPG, ktoré by malo prekonať Skyrim aj Starfield 6. marca 2024, 12:30

Žiadne ďalšie informácie zatiaľ o nových epizódach nie sú známe. Ak sa tvorcovia poponáhľajú, druhú a tretiu sériu by diváci mohli uvidieť v roku 2027 a 2028. Nič však nie je potvrdené. 

Vo videu nižšie sleduj, ako sa o 2. a 3. sérii dozvedeli hlavní herci, ktorých ich kolega Daniel Dae Kim najprv pekne ponaťahoval. 

Domov
Zdieľať
Diskusia