Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. marca 2024, 13:39
Čas čítania 0:56
Radka Klučárová

VIDEO: Známa česká streamerka sa nakrúcala pri tom, ako sa v obci rútila šialenou rýchlosťou. Jazdou ohrozovala ľudí na zástavke

VIDEO: Známa česká streamerka sa nakrúcala pri tom, ako sa v obci rútila šialenou rýchlosťou. Jazdou ohrozovala ľudí na zástavke
Zdroj: Twitter/@ lil_vodku, Twitch/@mayyya
ZAUJÍMAVOSTI ČESKO SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Na jazdu autom sa vybrala počas takzvaného subathonu vysielania, o ktorého dĺžke rozhodujú diváci.

Známa česká streamerka Marie Linartová, známa aj pod menom Mayyya, sa po českých uliciach rútila závratnou rýchlosťou. Fanúšikom v livestreame chcela ukázať zrýchlenie svojho nového auta, informuje CNN Prima. 

Mayyya sa na mieste, kde je maximálna povolená rýchlosť 50 km/h, premávala rýchlosťou 115 km/h. Cestou po dedine míňala oprotiidúce autá aj autobus. „Ja idem iba takou rýchlosťou, akou viem, že mám ísť,“ povedala počas jazdy spolujazdcovi, ktorý ju upozornil. Na jazdu autom sa vybrala počas vysielania, o ktorého dĺžke rozhodujú diváci.

Z kritiky si ťažkú hlavu nerobí

Na internete sa objavilo množstvo reakcií, v ktorých ľudia streamerku za nebezpečnú jazdu kritizujú. „Pamätáte si na streamerku Mayyyu? Predtým to bola charita a teraz je to 110 v dedine priamo na kameru, to je šialené. Čo na to @PolicieCZ? Je to na vodičák?“ pýta sa jeden z používateľov na Twitteri, kde v príspevku označil aj českú políciu.

Linartová na kritiku reagovala po svojom a žiadne ospravedlnenie verejnosti neadresovala. „Normálne sa poje*ali,“ povedala ironicky. „Nehovorím, že to má niekto robiť, nehovorím, že to je ok. To fakt nie. Je to zlé,“ priznala najprv chybu, no vzápätí zmenila rétoriku. „Okolo nebolo nič, zastávka bola až ďalej. O čo ide?“ reagovala na jeden z komentárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia