Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2024, 13:44
Čas čítania 0:40
Samuel Valent

VIDEO: Vodič pri havárii vyletel z auta. Na zadnom sedadle mal iba ročného syna

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY ZO SVETA USA
Uložiť Uložené

Auto počas policajnej naháňačky dostalo šmyk a prevrátilo sa.

V meste North Olmsted v americkom štáte Ohio došlo k dramatickému incidentu. Polícia prenasledovala muža, ktorý počas naháňačky stratil kontrolu nad autom a jeho vozidlo sa prevrátilo. Na zadnom sedadle mal v tom čase ročné dieťa, informuje BNN.

Tridsaťročného Antoina Lindseyho chcela polícia najskôr zastaviť pre jeho nepredpisovú registračnú značku a nefungujúce brzdové svetlo. Vodič však ignoroval policajné výzvy na zastavenie a snažil sa ujsť, čím ohrozil nielen svoj život, ale aj život svojho dieťaťa.

Lindseyho pokus o útek vyvrcholil naozaj katastrofálne. Auto totiž dostalo šmyk a prevrátilo sa, pričom vodiča katapultovalo vysoko do vzduchu. Hrozivý incident zachytila palubná kamera policajného auta.

Batoľa zázrakom prežilo

Policajti pri príchode na miesto havárie našli ročné batoľa pripútané v autosedačke. Vyzeralo, že nie je zranené. Okamžite ho previezli do nemocnice a hospitalizovali. Vodič utrpel zranenia, ktoré však neohrozili jeho život.

Policajné vyšetrovanie následne ukázalo, že Lindsey má pozastavenú platnosť vodičského preukazu a nelegálne držal strelnú zbraň. Bude obvinený z neuposlúchnutia výzvy polície, neoprávneného držania zbrane, neoprávneného riadenia motorových vozidiel a z ohrozovania detí.

Domov
Zdieľať
Diskusia