Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. februára 2024, 17:33
Čas čítania 0:46
Samuel Valent

Na basketbalovom zápase na Pasienkoch to vyzeralo ako v americkej NBA: V prvých radoch sedeli Separ, Explo, Tina či Luca Brassi

ŠPORT BASKETBAL BRATISLAVA ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Basketbalisti Interu sa do svojej domoviny vrátili po dlhých troch sezónach. Síce napokon prehrali, no atmosféra v hale, celebritní hostia či zrekonštruované priestory pripomínali zámorskú NBA.

Fanúšikovia slovenského basketbalu, ktorí boli v piatok na zápase 31. kola Niké SBL Inter Bratislava proti Spišským Rytierom, sa museli cítiť ako na zápase zámorskej NBA.

Basketbalisti Interu sa totiž po troch sezónach konečne vrátili do svojho zrekonštruovaného domovského stánku na Pasienkoch. Na tejto historickej udalosti sa zúčastnilo nejedno zvučné meno slovenského šoubiznisu. 

inter bratislava pasienky basketbalinter bratislava pasienky basketbalinter bratislava pasienky basketbalinter bratislava pasienky basketbal
Zobraziť galériu
(7)

Moderátorom slávnostného otvorenia novej haly bol moderátor Refresheru Šajmo. Na zápas sa prišli pozrieť známe mená ako Laci Strike, Separ s priateľkou Cynthiou Tóthovou, Exploited, Yaksha, Tina, Luca Brassi, Osťo, Joe Trendy, Simona Salátová či Nina Janová. Zobrali si tak príklad z americkej NBA, kde je zvykom, že v prvých radoch, priamo pri palubovke, sedia tie najväčšie celebrity.

Separ, Tina, Basketbal
Zdroj: IG/@separ_dms FB/Basketbalový klub Inter Bratislava

Veľkolepú atmosféru cez prestávky dopĺňala skvelá hudba a tzv. kiss-cam, ktorá sa v americkej lige teší obrovskej popularite (kamera, ktorá vyberie náhodný pár na štadióne, ktorý sa musí pred celou halou pobozkať). Počas prestávky sa zas predviedli skvelé tanečníčky aj so svojou fantastickou šou. Fanúšikovia tak „nevychladli“ ani počas prerušenej hry.

Basketbal, Inter Bratislava
Zdroj: FB/Basketbalový klub Inter Bratislava IG/@Dipo

Zápas však domácim nevyšiel podľa predstáv a Spišským Rytierom podľahli v pomere 66 : 81. Bodovo sa najviac presadil Antonio Daye s 18 bodmi. Inter Bratislava sa v tabuľke aktuálne nachádza až na siedmom mieste.

Basketbal, Inter BratislavaBasketbal, Inter BratislavaBasketbal, Inter BratislavaBasketbal, Inter Bratislava
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia