Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. februára 2024, 8:56
Čas čítania 0:42
Radka Klučárová

Marvel oznámil, kto bude hrať vo Fantastickej štvorke. Pedro Pascal si zahrá Reeda Richardsa a Vanessa Kirby stvárni Sue Storm

FILMY A SERIÁLY FANTASTICKÁ ŠTVORKA MARVEL MARVEL FILMY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Novinku si budú môcť diváci v kinách pozrieť od 25. júla 2025.

Spoločnosť Marvel Studios na sociálnej sieti X, predtým známej ako Twitter, oznámila obsadenie novej Fantastickej štvorky.

„Šťastný Valentín od prvej rodiny Marvelu! Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach a Joseph Quinn sú Fantastická štvorka,“ zaželal v príspevku komiksový gigant a prezradil mená hercov, ktorí stvárnia legendárnych superhrdinov.

Dej zasadený do minulosti

Marvel sa o novinku podelil retro valentínskym plagátom. Portál Entertainment Weekly špekuluje o tom, či nebude dej, rovnako ako plagát, zasadený do 60. rokov 20. storočia.

Kvarteto superhrdinov si zahrajú Pedro Pascal ako Reed Richards (alias Mr. Fantastic), Vanessa Kirby ako Sue Storm (alias Invisible Woman), Joseph Quinn ako Johnny Storm (alias Human Torch) a Ebon Moss-Bachrach ako Ben Grimm (alias The Thing).

Ak pôjde o trilógiu, je pravdepodobné, že si 48-ročný Pedro Pascal Dr. Reeda Nathaniela Richardsa zahrá možno až v šesťdesiatke. Novinku si budú môcť diváci v kinách pozrieť od 25. júla 2025.

Domov
Zdieľať
Diskusia