Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. januára 2024, 17:00
Čas čítania 0:31
Barbora Adamkovičová

Prestaň v kuse vytŕčať zadok! To odkazujú fanúšikovia Nele Slovákovej. Influencerka si užíva luxusnú dovolenku v exotike

OSOBNOSTI DOVOLENKA
Uložiť Uložené

„Ani pri slonovi nemôže chýbať riť,“ píše používateľka sociálnej siete. Modelka neustálou nahotou už niektorých svojich fanúšikov očividne unavuje. Niektorí jej dokonca ponúkajú, že jej kúpia oblečenie a expresne jej ho na ostrov pošlú.

Influencerka Nela Slováková sa na sociálnych sieťach nepýši len luxusnou dovolenkou na Bali, ale aj postavou, za ktorej pikantné fotografie si dnes už mnohí platia. Podľa portálu Extra.cz si pobyt v „raji na zemi“ naozaj užíva. 

Na Instagrame sa chváli svojimi zážitkami. Followeri si však skôr všímajú jej postavu než to, čo je na fotografiách. Napríklad fotku so slonom mnohí komentovali najmä s výčitkou, že je modelka neustále polonahá. Používateľka jej v komentároch odkázala: „Ani pri slonovi nemôže chýbať riť,“ alebo „viac vyzlečená než oblečená, mám pocit, že tam sa to akurát nehodí“. Iní jej ponúkajú, že jej kúpia oblečenie a expresne jej ho na ostrov pošlú.

nela slovakova
Zdroj: Instagram/@nelaslovakova

 S fanúšikmi sa podelila aj o záber z lietadla z business class, kde si užívala luxusnú večeru: „Život vo hviezdach,“ napísala na sociálnej sieti. 

nela slovakova
Zdroj: Instagram/@nelaslovakova
Domov
Zdieľať
Diskusia