Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2014, 19:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Godzilla ruinuje celé mestá, sleduj druhý veľkolepý trailer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Druhý trailer pre remake Godzilly konečne dorazil a my sa tak môžeme kochať spúšťou, ktorú táto obluda za sebou zanecháva. Kino povinnosťou.

Kto by veril Godzille po Emmerichovom remakeu z roku 1998? Zdá sa, že Warner. A opláca sa to. Atmosférické trailery naháňajú strach. Godzilla sa jednoducho nedá zastaviť a ani to nemá v pláne. Ľudia opäť prebudili niečo, čo im prinesie mnoho bolesti, a najmä mnoho škody. Kaiju si to totižto štrikuje mestami a doslova ich demoluje ako keby boli z plastelíny. Mám dojem, že počas filmu veľa z Godzilly neuvidíme, režisér sa skôr zameria na strach z nej a spúšť, ktorá po nej zostáva. Zatiaľ to vyzerá veľmi nádejne a nič iné, ako skonštatovať, že pred letom dorazí asi top blockbuser, nemôžeme.

Režíruje nie príliš skúsený Gareth Edwards, pričom si zahrajú Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston či Juliette Binoche. Premiéra je u nás naplánovaná na 15. máj 2014. 

Domov
Zdieľať
Diskusia