Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
29. decembra 2023, 11:15
Čas čítania 0:58
Richard Balog

Kanye West predstavil nové Yeezy. Cena skladateľných šľapiek a ponožkových topánok ťa prekvapí

Kanye West predstavil nové Yeezy. Cena skladateľných šľapiek a ponožkových topánok ťa prekvapí
Zdroj: GC Images/Edward Berthelot
MÓDA KANYE WEST MÓDA
Uložiť Uložené

Záver roka 2023 patrí kontroverznému interpretovi.

Zatiaľ čo všetci netrpezlivo čakáme, či 31. decembra bude na streamovacích platformách album Vultures s Ty Dolla $ignom, Kanye West predstavil novú obuv pod vlastnou značkou Yeezy.

Kontroverzný raper bol od zrušenia zmluvy so spoločnosťou Adidas dlhý čas v úzadí, aby v závere roka 2023 chrlil jednu novinku za druhou – od predstavenia návrhára Goshu Rubchinskiyho za nového kreatívneho riaditeľa Yeezy cez ospravedlnenie sa židovskej komunite v hebrejčine až po niekoľkokrát presunuté vydanie vyššie uvedeného albumu Vultures, ktorý bude podľa ukážok a pilotnej skladby perfektný.

Odporúčané
Toto sú najlepšie tenisky roku 2023. Na ktorých zarobili reselleri najviac a ako vyzerá luxus od Louis Vuitton za tisícku? Toto sú najlepšie tenisky roku 2023. Na ktorých zarobili reselleri najviac a ako vyzerá luxus od Louis Vuitton za tisícku? 10. decembra 2023, 13:00
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @dondasplace

Hybrid ponožiek a topánok je ľahko zložiteľný, podobne ako lôžko na pláži, a je k dispozícii za cenu 183,95 eura, pričom za rovnakú cenu sú dostupné aj nové šľapky v bielej farbe, ktoré do seba pri zložení „zacvaknú“ ako kapsula. 

Ponožkotopánky West s partnerkou Biancou Censori nosia už niekoľko mesiacov a za ten čas spoločne predstavili niekoľko bizarných outfitov. Pozri si módny výtvor, ktorý bývalý manžel Kim Kardashian ukázal na nedeľnej bohoslužbe v júni 2023.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ye (@kanyewest)

Hoci Yeezy Pods nevzbudili u zberateľov tenisiek takú pozornosť ako ikonické modely tenisiek Yeezy Boost, v súčasnosti vzbudzujú záujem žien, ktoré dúfajú, že nebudú musieť kráčať z klubu po hodinách státia na vysokých podpätkoch, ako píšu v komentároch na Instagrame.

Všetky novinky vrátane zložiteľnej obuvi, merchu k albumu Vultures aj fyzického nosiča nájdeš v online obchode. Ide o predobjednávky a doručenie prebehne do štyroch týždňov.

Odporúčané
Zateplené martensky, ikonické timberlandy aj fresh verzie čižiem UGG®. Vyber si správnu zimnú obuv do snehu aj dažďa    Zateplené martensky, ikonické timberlandy aj fresh verzie čižiem UGG®. Vyber si správnu zimnú obuv do snehu aj dažďa 6. decembra 2023, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia