Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Red Bull.
16. decembra 2023, 10:00
Čas čítania 1:16

Bláznivá jazda na saniach, skok do bazéna a výhra 2 000 €. Red Bull Jump & Freeze prichádza na Slovensko, takto sa prihlásiš

Bláznivá jazda na saniach, skok do bazéna a výhra 2 000 €. Red Bull Jump & Freeze prichádza na Slovensko, takto sa prihlásiš
Zdroj: Red Bull / Matúš Zeťák
ŠPORT RED BULL
Uložiť Uložené

Trúfaš si na jedno z najbláznivejších podujatí?

Vlastnoručne postavené sane, uletené kostýmy a bazén v strede lyžiarskeho svahu. Jedno z najbláznivejších zimných podujatí Red Bull Jump & Freeze prichádza 2. marca 2024 do strediska PARK SNOW Donovaly. Ak patríš medzi milovníkov zábavy a unikátnych zážitkov, tak toto si v žiadnom prípade nemôžeš nechať ujsť.

Registruj svoj 2- až 4-členný tím ešte dnes, postavte spolu vlastné sane a predveďte na svahu šou zavŕšenú skokom do bazéna, na ktorú nikto nikdy nezabudne. Neváhaj, pretože kapacita tímov je obmedzená a uzávierka registrácií je 14. januára 2024.

registruj sa

Bude to zážitok na celý život

Red Bull Jump & Freeze je tímové podujatie nielen pre fanúšikov zimných športov, ale hlavne pre nadšencov bláznovstiev a zábavy. Podstatou je vymyslieť si tímový kostým, postaviť vlastné sane a pred divákmi predviesť šou, po ktorej zavŕšite svoju sánkovačku v bazéne. Že to znie ako poriadny úlet, ktorý ti nesmie ujsť? Si tu správne.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

Historicky prvý Red Bull Jump & Freeze sa uskutočnil v roku 2003 práve na Slovensku. Odvtedy sa konal vo viac ako 35 krajinách v Európe či Ázii a v roku 2023 sa opäť vrátil na Slovensko. Za dve desaťročia existencie Red Bull Jump & Freeze sme videli veľa skvelých nápadov, bláznivých kostýmov a úžasných vystúpení.

Pre čo najčerstvejšie informácie nielen o Red Bull Jump & Freeze sleduj @redbullsk na Instagrame a Tiktoku.

Tých, ktorí chcú zažiť toto bláznovstvo, je veľa, a preto porota vyberie 30 tímov, ktoré dostanú šancu ukázať, ako sa vedia baviť, a zároveň budú môcť získať finančnú výhru. Chýbať nebudú ani divoké karty, o ktorých rozhodnú ľudia v online hlasovaní. Už vieš, akým nápadom ich tvoj tím presvedčí?

V deň podujatia budú tímy hodnotené za kreativitu svojich kostýmov, saní a celkovú šou pred zrakmi divákov. Ceny získajú tri najlepšie tímy, ktoré určí porota, pričom ten víťazný si domov odnesie finančnú odmenu vo výške 2000 eur, no naprázdno neodídu ani druhé a tretie miesto, ktoré získajú 1000 a 500 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia