Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. decembra 2023, 13:33
Čas čítania 1:13
Barbora Adamkovičová

Internet sa baví na easter eggu v traileri GTA VI: muž na pláži si fotí polonahý ženský zadok. Všimol si si ho aj ty?

TECH GTA VI
Uložiť Uložené

Najočakávanejšia hra je virálnou senzáciou sociálnych sietí. Sleduj najlepšie memes a easter eggy v traileri.

Fanúšikovia videohier sa v pondelok mohli tešiť z dlhoočakávaného traileru na hru GTA VI. Plány si však zatiaľ rušiť nemusíš, štúdio Rockstar Games totiž oznámilo, že pokračovanie jednej z najznámejších hier vyjde až v roku 2025, čo sklamalo mnohých herných nadšencov.

Odporúčané
Prvý trailer na GTA VI je epický a ukazuje návrat Vice City. Na najočakávanejšiu hru histórie sa oplatilo čakať viac ako 10 rokov Prvý trailer na GTA VI je epický a ukazuje návrat Vice City. Na najočakávanejšiu hru histórie sa oplatilo čakať viac ako 10 rokov 5. decembra 2023, 0:35

Epický trailer, ktorý ukazuje návrat legendárneho Vice City, extrémne trenduje. Za ani nie dve hodiny od vydania mal už 20 miliónov videní a aktuálne (v čase písania článku) má na Youtube už vyše 61 miliónov.

Niektorí si aj tak prišli na svoje, po viac ako 10 rokoch od vydania GTA V si internet zgustol na komentovaní krátkej ukážky očakávanej videohry. Prinášame ti výber najlepších memes a vtipných easter eggov, ktoré v utorok (v deň vydania) zaplavili sociálne siete.

Odporúčané
Všetko, čo vieme o GTA VI: tiktokeri, striptérky, moderné Vice City a zaľúbení latino hrdinovia ako Bonnie a Clyde Všetko, čo vieme o GTA VI: tiktokeri, striptérky, moderné Vice City a zaľúbení latino hrdinovia ako Bonnie a Clyde 5. decembra 2023, 7:55

Všímavému oku neunikol nenápadný záber z traileru, na ktorom si NPC muž na pláži fotí polonahý ženský zadok. Screenshot sa začal virálne šíriť sociálnymi sieťami.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa COMPLEX (@complex)

Domov
Zdieľať
Diskusia