Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2023, 8:48
Čas čítania 0:39
Barbora Fábryová

VIDEO: 9-ročný „Rocky Balboa“ prekvapil Sylvestera Stallona. Spoločne predviedli známu repliku z filmovej série

OSOBNOSTI POSITIVE VIBES ROCKY BALBOA SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

Herec sa okamžite k mladému fanúšikovi pridal.

Hviezda akčných filmov Sylvester Stallone stretol svojho 9-ročného fanúšika z Alabamy, ktorý v ikonickej tigrej bunde pred hercom zarecitoval známu pasáž z filmovej série Rockyho, píše portál NBC Philadelphia

„Dovoľte mi povedať vám niečo, čo už viete. Svet nie je len slnko a dúha...“ zacitoval mladý fanúšik Ro Knight. Stallone sa k nemu okamžite pridal a obaja spoločne pred divákmi zakričali: „... takto sa vyhráva!“

Ro pred hercom odcitoval celý 45-sekundový monológ a za povzbudzovania divákov scénku z filmu pred svojím filmovým vzorom aj zahral. Podľa chlapca bol Stallone asi prekvapený, ale tvrdí, že to bolo úžasné. Video zdieľal na Instagrame aj samotný herec s komentárom, že toto dieťa je skutočný Rocky.

Mladý začínajúci herec a zápasník sa na túto chvíľu pripravoval už dlho. Predtým než sa postavil pred samotného herca vo Filadelfii počas „Rocky Day“, dlho sa učil repliky a trénoval. Filmy o bojovníkovi Rockym sledoval so svojím otcom, odkedy bol batoľa, a toto stretnutie považoval za dobré promo pre svoju začínajúcu sa kariéru. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sly Stallone (@officialslystallone)

Domov
Zdieľať
Diskusia