Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. novembra 2023, 19:39
Čas čítania 0:51
Barbora Adamkovičová

VIDEO: Muž v Disneylande behal po atrakcii pre deti úplne nahý. Bol pod vplyvom drog, rodičia zostali znechutení

ZAUJÍMAVOSTI NAHOTA SPRÁVY ZO SVETA WALT DISNEY
Uložiť Uložené

Muž sa počas jazdy v loďke začal vyzliekať. Rodičia detí v zábavnom parku naňho kričali, nech prestane.

Dvadsaťšesťročný muž sa cez víkend obnažoval pred ostatnými turistami v Disneylande. Incident sa stal v nedeľu v meste Anaheim v Kalifornii, keď návštevník za jazdy vystúpil a vyzliekol si oblečenie. Prevádzkovatelia museli atrakciu zastaviť, následne hosťa zadržali a vyviedli z parku, píše NBC.

Odporúčané
Ako sme s frajerkou šli do parížskeho Disneylandu a oľutovali to po 15 minútach: stovka na vstupnom a pol dňa čakania v rade Ako sme s frajerkou šli do parížskeho Disneylandu a oľutovali to po 15 minútach: stovka na vstupnom a pol dňa čakania v rade 22. novembra 2022, 19:30

Policajné oddelenie v Anaheime odviedlo „narušiteľa“ do väzby krátko po tom, ako bol odvedený z areálu zábavného parku. Samotná jazda bola na viac ako hodinu zastavená, kým prevádzkovatelia parku neurobili obhliadku miesta činu. 

Nahý behal po vodnej atrakcii s názvom It’s a Small World. V rámci nej si môžu turisti užiť plavbu loďou, ktorá je zvyčajne plná detí. Na videu počuť rozhorčených rodičov, ktorí po mužovi kričali, aby prestal s tým, čo robí, a posadil sa. Podľa polície bol muž pod vplyvom neznámej drogy, pravdepodobne lieku na predpis.

V poslednom čase ide už o druhý znepokojujúci incident, ktorý sa v zábavnom parku stal. Začiatkom tohto mesiaca zomrel muž po tom, ako skočil z parkovacej konštrukcie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia