Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2023, 17:22
Čas čítania 0:40
Samuel Barienčík

Používatelia iPhonu 15 sa vo veľkom sťažujú. Telefóny vraj majú problém s nabíjaním, prehrievaním aj platením

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Najväčšie problémy registruje táto skupina používateľov.

Nové Apple telefóny čelia kritike. Najviac medzi vodičmi vozidiel značiek BMW a Toyota, ktorí nahlasujú problém s nabíjaním iPhonov 15 vo svojich automobiloch. Môže vraj dôjsť dokonca až k pokazeniu ich telefónov. V istých prípadoch, keď ľudia používali bezdrôtové nabíjanie, im po čase prestala fungovať funkcia Apple Pay na bezkontaktné platenie zariadením, uvádza portál Unilad.

Ľudia na sociálnej sieti X začali zdieľať svoje skúsenosti s najnovším operačným systémom iOS 17.1. „Baterka môjho najnovšieho iPhonu začína byť čoraz horšia. Každých 7 minút sa mi vybije 1 % batérie,“ napísal používateľ Twittera. „Najhoršia skúsenosť tohto roku, po aktualizovaní na iOS 17.1 sa moja batéria neustále vybíja,“ dodal ďalší. 

Sťažnosti prišli aj na titánový iPhone 15, vraj sa príliš prehrieva. Apple analytik Ming-Chi Kuo vysvetlil, že sa môže počas používania prehrievať pre údajné dizajnové kompromisy, ktoré boli urobené s cieľom zabezpečiť, aby bol telefón ľahší.

„Ak Apple tento problém náležite nevyrieši, mohlo by to negatívne ovplyvniť zásielky počas životného cyklu produktov série iPhone 15 Pro,“ okomentoval analytik pre Unilad. Registruješ podobný problém aj ty?

iphone 15
Zdroj: Unsplash/Onur Binay
Domov
Zdieľať
Diskusia