Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. novembra 2023, 7:54
Čas čítania 0:33
Eva Thonhauserová

Krotitelia duchov sa vracajú v novom filme: v prvom traileri bojujú s duchom, ktorý chce zmraziť New York

FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY GHOSTBUSTERS
Uložiť Uložené

V novom filme si zahrajú herci zo starých, ale aj z nových filmov.

Legendárna séria filmov Krotitelia duchov (Ghostbusters) sa vráti na filmové plátna. Prichádza totiž ďalšie pokračovanie s názvom Ghostbusters: Frozen Empire, na ktoré vyšiel aj oficiálny trailer.

To priamo nadväzuje na príbeh z filmu Ghostbusters: Dedičstvo (Afterlife), ktorý vyšiel v roku 2021. Vyzerá to tak, že v novom filme si zahrajú herci zo starých aj z nových filmov, informuje Screencrush.

Callie (Carrie Noon) a Gary (Paul Rudd) sa s deťmi po udalostiach z roku 2021 usadia v New Yorku a naplno sa venujú pomoci tým, ktorých trápia nepríjemní duchovia a prízraky, píše Itafilm. „Keď však mesto uprostred leta náhle zamrzne, je jasné, že noví Krotitelia majú do činenia s hrozbou, s akou sa ešte nestretli,“ dodáva filmová distribučná spoločnosť.

Dej sa tak vracia do New Yorku, kde obyvateľov ohrozuje nový duch zmrazovaním. Trailer odkrýva, ako sa Krotitelia duchov budú pasovať s novým nepriateľom.

Domov
Zdieľať
Diskusia