Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2023, 14:22
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Rockstar potvrdil prípravu GTA VI. Prvý trailer vyjde už o mesiac

Rockstar potvrdil prípravu GTA VI. Prvý trailer vyjde už o mesiac
Zdroj: Twitter/Rockstar
TECH GTA VI HRY NAJLEPŠIE HRY NAJOČAKÁVANEJŠIE HRY
Uložiť Uložené

Herné štúdio Rockstar konečne poriadne oznámilo GTA VI a prezradilo, kedy uvidíme prvý trailer.

Rockstar Games už dlhšie hovorí o ďalšom GTA. Stále však nebolo oficiálne predstavené. Hráči si počkajú ešte mesiac, pretože začiatkom decembra sa konečne dočkajú prvého trailera na pravdepodobne najočakávanejšiu hru pod slnkom.

Odporúčané
RECENZIA: Alan Wake 2 (PS5) – mind-fuckový kráľ videohier, aký tu nebol od čias The Last of Us: Part II RECENZIA: Alan Wake 2 (PS5) – mind-fuckový kráľ videohier, aký tu nebol od čias The Last of Us: Part II 3. novembra 2023, 18:00

Rockstar svoje hry oznamuje mimo veľkých herných akcií a prezentácií, ale je možné, že GTA VI oznámia počas The Game Awards už 7. decembra 2023. Pravdepodobnejšie však je, že to bude mimo tejto akcie. 

O GTA VI bolo už veľa špekulácií, ale oficiálne informácie zatiaľ chýbajú (náhľadový obrázok je ilustračný). Rockstar Games zvykne svoje hry oznamovať rok, maximálne dva roky pred vydaním, takže GTA VI vyjde s najväčšou pravdepodobnosťou do konca roka 2025. 

Domov
Zdieľať
Diskusia